reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

u Was tez taka burza byla??...moja siostra przed chwila dzwonila ze u niej ulica po chodnik zalana a holendrzy auta z ulicy na chodniki i parkingi poprzestawiali??no i woda ze zlewu i wc nie splywa narazie,szok taki deszcz byl u nas!!!
Sencilla pozazdroscic kolacji...palce lizac

U mnie prawie nie padalo... ;/

reklama
witam
powiem Ci Ania, ze jestem calkiem fajnie :) ale juz by mogli wracac! teskni mi sie za nimi po prostu :)
Ale za to jade dzis z kolezanka do filharmonii do amsterdamu na koncert, nie moge sie doczekac! :)
ja juz z pracy, hurra, weekend :)
u nas piekna pogoda, a u WAs?
w eindhoven, den bosch, w utrechcie i amsterdamie tez piekna, bo wszedzie tam dzis juz zdazylam byc :szok:

Sencilla ale Ty masz zapał, skąd Ty bierzesz tyle energii?
no u mnie pogoda też ładna , choć siedzimy w domku, mężowy odsypia prace a ja się nudze, sałatke zrobiliśmy, małemu zupke ugotowałam i nie mam już powera na więcej :)

Clauditka, sama nie wiem, skad tyle energii :)

a za godzine jedziemy z kolezanka na koncert i chyba sie poloze na chwile, haha :)
jeszcze sie musze na bostwo zrobic, wiec sie jeddank nie poloze :D

BRY:-D bo slonko pieknie swieci!!!
My juz sie odroblismy pranko sie tez suszy tylko ciasta jeszcze brak,,,, ale to zaraz nadrobie:tak:...
Sencilla jak tam koncert?

milego weekendu babeczki!!!

reklama
Komu muffinke?:-)

Załączniki

• DSCF6655_zmniejszacz-pl_357214.jpg
    DSCF6655_zmniejszacz-pl_357214.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 18
Do góry