reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dzień dobry, ja tak zapracowana że czasu brak :). Na szczęście dziś skończyłam pracę wcześniej, ponieważ musiałam na miasto wyskoczyć. Mój M szczęśliwy chodzi, zadowolony z prezentu urodzinowego i tortu. Nie spodziewał się aż takiego :). Miło widzieć zadowoloną osobę, gorzej słuchać zazdrosnych osób.

Aniuhaven dziecko głodne miałaś a ty spałaś, od małego umie sobie już radzić :)

Agnes zdrówka życzę

Clauditka witaj na forum

reklama
Dzień dobry, ja tak zapracowana że czasu brak :). Na szczęście dziś skończyłam pracę wcześniej, ponieważ musiałam na miasto wyskoczyć. Mój M szczęśliwy chodzi, zadowolony z prezentu urodzinowego i tortu. Nie spodziewał się aż takiego :). Miło widzieć zadowoloną osobę, gorzej słuchać zazdrosnych osób.

Aniuhaven dziecko głodne miałaś a ty spałaś, od małego umie sobie już radzić :)

Agnes zdrówka życzę

Clauditka witaj na forum

Robale STO LAT dla twojej drugiej połówki!!!

witam!!!!!!!

dziewczyny co można kupić dla faceta na urodziny czekam na propozycje ;-);-);-);-)i jeszcze dla 5 letniej dziewczynki:tak::tak::tak::tak::tak:

w końcu słońce :-):-):-)
a ja właśnie przytaszczyłam z Polski akwarium i teraz je urządzam jutro jadę po rybki bo Dawid mi już nie daje zyć kiedy będą te rybki:tak::tak::tak:

reklama
Do góry