reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
ufffffffffff jeszcze troche i sie ugotuje, dzisiaj to juz byla lekka przesada :cool2:
czekamy na burze, juz sie zachmurzylo i zaczelo sie blyskac .................. a wogole dzisiaj mam ostatni dzien wakacji jutro do pracy :cool::-(

Anna jez również witaj, miło kogoś z okolic spotkać, a do którego liceum chodziłaś?
no dziś to masakra była, niemożna wytrzymać, teraz dopiero zaczyna coś grzmić, może dłużej popada:)

miłego wieczorku!

u nas popadało ale żeby było lepiej to nie powiem...ani świeżego powietrza ani wody za dużo ;/ za to duchota straszna! i burza chyba zawraca...

Hej witam Was :)

Mam na imię Natalia i jestem mamą 2,5 letniego Beniamina...

Ma do Was pytanie :) Mój parter od 2 lat mieszka i pracuje w Niemczech... od paru miesięcy próbuje Nas ściągnąć do siebie, ale firma stwarza strazne problemy... od kilku tygodni rozważamy wspólnie zmianę miejsca pracy z Niemiec na Holandię :)... i tu moje pytanie może któraś z Was ma męża/ partnera pracującego na rusztowaniach ( K. mówi biegle po angielsku i niemiecku, robi wszelkie dokumentacje w obydwu językach; jest brygadzistą itd ) chcę zapytać co sądzicie o możliwościach na pracę w Holandii i jak najszybszego sprowadzenia tam Nas ( chcemy najpóźniej być razem końcem roku ponieważ nas synek strasznie przeżywa brak taty ... a na ostatnim zjeździe ciągle powtarzał K. że w PL jest dom Benia i Mamusi a Tatuś ma już jechać sobie do swojego domu i tak dalej i tak dalej )

Z góry wielkie dzięki za pomoc :)))) MUA :*

Hej witam Was :)

Mam na imię Natalia i jestem mamą 2,5 letniego Beniamina...

Ma do Was pytanie :) Mój parter od 2 lat mieszka i pracuje w Niemczech... od paru miesięcy próbuje Nas ściągnąć do siebie, ale firma stwarza strazne problemy... od kilku tygodni rozważamy wspólnie zmianę miejsca pracy z Niemiec na Holandię :)... i tu moje pytanie może któraś z Was ma męża/ partnera pracującego na rusztowaniach ( K. mówi biegle po angielsku i niemiecku, robi wszelkie dokumentacje w obydwu językach; jest brygadzistą itd ) chcę zapytać co sądzicie o możliwościach na pracę w Holandii i jak najszybszego sprowadzenia tam Nas ( chcemy najpóźniej być razem końcem roku ponieważ nas synek strasznie przeżywa brak taty ... a na ostatnim zjeździe ciągle powtarzał K. że w PL jest dom Benia i Mamusi a Tatuś ma już jechać sobie do swojego domu i tak dalej i tak dalej )

Z góry wielkie dzięki za pomoc :)))) MUA :*

Witaj.... mój mąż ma swoją firmę tutaj w NL i nie narzeka na brak pracy...ale znając życie jeśli twój chciałby sie przenieść z NIemiec do Holandi / gdzie napewno miał swoich stałych klentów / będzie musiał liczyć sie z tym że całą klientele będzie zdobywał na nowo.
Myśle że jak jest dobrym fachowcem to da rade, POWODZNIA - pozdrawiam .. i życze słodkich snów wszystkim!!!

reklama
Do góry