Clauditka Ty moja rodowiczanko ja do rzeszowa do liceum chodzilam
reklama
ufffffffffff jeszcze troche i sie ugotuje, dzisiaj to juz byla lekka przesada
czekamy na burze, juz sie zachmurzylo i zaczelo sie blyskac .................. a wogole dzisiaj mam ostatni dzien wakacji jutro do pracy :-(
czekamy na burze, juz sie zachmurzylo i zaczelo sie blyskac .................. a wogole dzisiaj mam ostatni dzien wakacji jutro do pracy :-(
do plastyka na dabrowskiegoAnna jez również witaj, miło kogoś z okolic spotkać, a do którego liceum chodziłaś?
no dziś to masakra była, niemożna wytrzymać, teraz dopiero zaczyna coś grzmić, może dłużej popada
miłego wieczorku!
nathaliep
Fanka BB :)
Hej witam Was
Mam na imię Natalia i jestem mamą 2,5 letniego Beniamina...
Ma do Was pytanie Mój parter od 2 lat mieszka i pracuje w Niemczech... od paru miesięcy próbuje Nas ściągnąć do siebie, ale firma stwarza strazne problemy... od kilku tygodni rozważamy wspólnie zmianę miejsca pracy z Niemiec na Holandię ... i tu moje pytanie może któraś z Was ma męża/ partnera pracującego na rusztowaniach ( K. mówi biegle po angielsku i niemiecku, robi wszelkie dokumentacje w obydwu językach; jest brygadzistą itd ) chcę zapytać co sądzicie o możliwościach na pracę w Holandii i jak najszybszego sprowadzenia tam Nas ( chcemy najpóźniej być razem końcem roku ponieważ nas synek strasznie przeżywa brak taty ... a na ostatnim zjeździe ciągle powtarzał K. że w PL jest dom Benia i Mamusi a Tatuś ma już jechać sobie do swojego domu i tak dalej i tak dalej )
Z góry wielkie dzięki za pomoc ))) MUA :*
Ma do Was pytanie Mój parter od 2 lat mieszka i pracuje w Niemczech... od paru miesięcy próbuje Nas ściągnąć do siebie, ale firma stwarza strazne problemy... od kilku tygodni rozważamy wspólnie zmianę miejsca pracy z Niemiec na Holandię ... i tu moje pytanie może któraś z Was ma męża/ partnera pracującego na rusztowaniach ( K. mówi biegle po angielsku i niemiecku, robi wszelkie dokumentacje w obydwu językach; jest brygadzistą itd ) chcę zapytać co sądzicie o możliwościach na pracę w Holandii i jak najszybszego sprowadzenia tam Nas ( chcemy najpóźniej być razem końcem roku ponieważ nas synek strasznie przeżywa brak taty ... a na ostatnim zjeździe ciągle powtarzał K. że w PL jest dom Benia i Mamusi a Tatuś ma już jechać sobie do swojego domu i tak dalej i tak dalej )
Hej witam Was
Witaj.... mój mąż ma swoją firmę tutaj w NL i nie narzeka na brak pracy...ale znając życie jeśli twój chciałby sie przenieść z NIemiec do Holandi / gdzie napewno miał swoich stałych klentów / będzie musiał liczyć sie z tym że całą klientele będzie zdobywał na nowo.
Myśle że jak jest dobrym fachowcem to da rade, POWODZNIA - pozdrawiam .. i życze słodkich snów wszystkim!!!
reklama
mumia
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny,
ja jak zwykle na razie tylko na słówko bo jedno śpi, a drugie się obudziło i cycka się domaga
Oto nasze najmłodsze słoneczko
Zobacz załącznik 368020Zobacz załącznik 368021
Pozdrowionka i miłego dnia
ja jak zwykle na razie tylko na słówko bo jedno śpi, a drugie się obudziło i cycka się domaga
Oto nasze najmłodsze słoneczko
Zobacz załącznik 368020Zobacz załącznik 368021
Pozdrowionka i miłego dnia