reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Hej laski !!!!

Aniu a ty gdzie się wybierasz!!!!!
Robale współczuje mieszkania z innymi ludzmi nie ma to jak samemu ;-);-);-);-)

my wczoraj byliśmy na imprezce dziś ledwo żyje :tak::tak::tak:do tego męczą mnie zatoki też nawala mnie głowa już od przyjazdu z Polski to tym wyjazdem się tak załatwiłam :tak::tak:już chyba wszystko stosowałam ale nic mi nie pomaga ;-);-);-)może znacie jakiś sposób na zatoki ;-)za 20 dni jedziemy do Polski to pójdę do lekarza ale póki co muszę jakoś funkcjonować:tak::tak::tak::tak:

nara kobietki bo wlaśnie gotuje rosół na kaca;-);-);-)

reklama
witamy
w nocy wrocilismy z pl jestem padnieta ale poloze sie wieczorem z dziecmi..........
teraz jeszcze kupe rozpakowywania i smarowania skory balsamami bo skora schodzi i boli ze nawet sie ubrac nie mozemy... to w skrocie potem napisze wiecej

Milego dnia

Hej kobietki..

Robale udanych polowow...:-D
Agnes my do PL jedziemy chyba we wtorek , mamy domek nad jeziorem na 2 tyg.:tak:
MamoMikolaja wypoczelas juz?:sorry2:

u nas czas pedzi niczym wiatr...nie moge nadazyc, a tu jeszcze pakowanie sprzatanie i na zakupy musze isc...:baffled:
pranko sie pierze - ide pic kawke bo maly zasnal

p.s.nie mam polskiej trzcionki sorki ze tak musicie to czytac...;-):sorry2:

czesc wszystkim
Krolik sie nam znalazl !!!! :-) nie wiem czy wam pisalam ze kupilismy Daankowi krolika, malego 8 tyg. slodziodki tylko ze skubaniec taki cwany sie zrobil ze nam dw razy uciekl :wściekła/y: raz go znalezlismy a tym razem 4 dni go nie bylo, a dzisiaj wieczorem babka dzwoni do drzwi z krolikiem i mowi ze go znalazla :-) radosci co nie miara ze Kiki wrocil, Daan nie odstepowl klatki na krok :-D
Aniu udanych wakacji, a gdzie macie ten domek wynajety????
Agnes jak tam kac ??? rosol pomogl ??:-)
MamoM. to dlatego nie moglam sie do ciebie dodzwonic :cool2: wyjazd sie udal????

Witam!!!!

Aniu zdrowiejcie szybko przed wyjazdem!!!!!
Gosia pomógł pomógł rosół a potem po południu ten kolego u którego byliśmy na urodzinach zadzwonił żebysmy przyszli bo im mięso na gril zostało i była poprawka ale już delikatniej;-);-)ale zatoki mnie nadal męczą :szok::szok::szok::szok:mam już dość :tak::tak::tak:
ja kupiłam rybki dzieciom przez pierwsze pół godziny stali przy akwarium i podziwiali :tak::tak::tak:też myślałam o króliku ale przecież oni by go zamęczyli:tak::tak::tak:

Mamo M jak tam wakacje udały się ;-);-);-)my 30 jedziemy na tydzień :tak::tak::tak::tak:

narka idę obiad podszykować;-)

Hej hej...nam juz lepiej... troche mamy obsuwy z wyjazdem przez to - na szczescie rezerwacja od 17lipca jest;-)...spakowani juz ,dom ogarniety jeszcze wypad po buleczki i..mozna ruszac... wyjezdzamy o 2.00 w nocy...

milych wakacji wszystkim...jak sie uda to tu zagladne!!!:-D

reklama
Do góry