reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Dzień dobry...choc taki nie jest!:crazy: bo znowu pada,wrrr..

A ja wczoraj wszystko sobie zrobiłam co na dziś było żeby ... spędzić więcej czasu z dziećmi w plenerze...:sorry:

Agnes szerokiej drogi, i przywieź troche słońca z PL...:tak::-D

Tymczasem może jak odstawie jakiś "taniec deszczu" może coś zdziałam...:cool2:

reklama
Witam was dziewczyny po wakacjach :-) i jak zwykle musze powiedziec ze wszystko przelecialo za szybko .................
Bylam tydz. w Polsce i kilka dni z rodzinka nad morzem. Tym razem odwiedzilismy Zeeland, bardzo mi sie podobalo mimo ze pogode w kratke mielismy. Spalismy pod namiotem :-) wiec wrazenia podwojne i dla mnie i dla Daana, ja ostatni raz spalam pod namiotem jak mialam moze 10 lat w ogrodku kolo domu :-D
Jutro bede nadrabiac forumowe zaleglosci a dzisiaj zycze wam dobrej nocki

Witam was dziewczyny po wakacjach :-) i jak zwykle musze powiedziec ze wszystko przelecialo za szybko .................
Bylam tydz. w Polsce i kilka dni z rodzinka nad morzem. Tym razem odwiedzilismy Zeeland, bardzo mi sie podobalo mimo ze pogode w kratke mielismy. Spalismy pod namiotem :-) wiec wrazenia podwojne i dla mnie i dla Daana, ja ostatni raz spalam pod namiotem jak mialam moze 10 lat w ogrodku kolo domu :-D
Jutro bede nadrabiac forumowe zaleglosci a dzisiaj zycze wam dobrej nocki

Gosiu cudownie że wróciłaś!!! Czekamy na foteczki oczywiście i jakie wrażenia Daan pod namiotem?

Aniu, Daan jak ma swojego tate (papi) pod reka to wszedzie czuje sie jak ryba w wodzie :-) nie masz pojecia jak on tesknil w Polsce za nim, niby wszystko bylo w porzadku ale jak wrocilismy to jak zobaczyl tate to calkiem inne dziecko :-) pod namiotem spal jak susel do wpol do 10 rano :szok: no i nad morzem mial tyle roboty..................woda piasek.....:-D
IMG_4219 A.jpg

Bry...

Gosiu ale on już urósł!!!!:szok::tak::-) słodki chłopak z niego... co do taty to ja tez tak miałam z nimi w PL bo mój wrócił do Nl a ja pojechałam do mamy.... Erni mardzo tęsknił:zawstydzona/y:, Karina robiła dobrą minę ;-)a Victor jak tate zobaczył :eek: to sie tak w niego wtulił że sie mało nie poryczałam...:sorry:

A ja patrze za okno i...sie pytam gdzie jest to obiecane słońce?:crazy:

:-DHejka laseczki !!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja już w Polsce z Holandii wyjeżdzaliśmy padało strasznie i zimno a tu na szczęscie słoneczko i ciepło :-D:-D:-D:-D:-D:-D przez Niemcy kierowałam ja a mój mąż spał a w Polsce jechał on a ja spałam:-D:-D:-D:-D:-D:-Dobudziłam się jak już byliśmy w Zduńskiej Woli :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:droga ok tylko na poczatku padało ale potem już nie więc jak to w sobote droga pusta trochę poszalałam na autobanie jak A spał ;-);-)
już ogarnęłam mieszkanie przeczytałam pocztę a teraz się może trochę prześpie póki Julka spi:tak::tak:

narka do potem

reklama
Bry
Powiedzcie mi kochane w miarę możliwości. Jak ubrać się na łowienie na morzu, chodzi mi czy długie spodnie i bluzę, czy lżej. Bo w niedzielę ruszamy a w sobotę 30 mego męża :)

Robale najlepiej na cebule... bo jak ci za zimno będzie to żadna frajda;/
A ja dwa lata temu pojechałam w krótkich spodenkach i...8-godzin gęsią skórke na nogach miałam, brrrr.......

Do góry