reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Swieci, swieci az za bardzo..... :-) zaraz pojade z mlodym nad jeziorko.
Caly dzien nic nie robie, obiad mam od wczoraj wiec pelny luz ;-) zaliczylam tylko wizyte urodzinowa u sasiadki i mysle ze to byl szczyt mojej aktywnosci na dzisiaj :-D

Hej...

My też sie dziś wybieramy nad jeziorko rowerami... bo własnie zakupiłam Victorowi siodełko i zamierzam je dziś wypróbować!:-D Poza tym mój M zarządził dzisiaj grilla bo ...dostawa z PL wędliny przyjedzie więc obiad mam z glowy...:-p
Narazie mały śpi a my lezymy pod drzewkiem...:-)

Hej

O tak dziś upał mamy straszny:tak::tak: My wróciliśmy znad morza i troche się sp[iekłam , mam nadzieję ze nie będzie bolało :rofl2::baffled: Michał padł ....pewnie wstanie o 7 i do 23 bedzie buszować:baffled::szok:

reklama
Witam!
Kiedyś do Was zaglądałam, nawet się przedstawiałam, ale to było jak byłam jeszcze w ciąży, teraz mój synek ma 4 miesiące i wróciliśmy do Holandii, w Polsce bylismy przez ostatnie pół roku.Mogę do Was spowrotem nieśmiało dołączyć?

Miłego dnia!

Do góry