reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Robale ja bralam kilka lat temu tabl. antykoncepcyjne 3 msc i pani profesor z kliniki mi kazala przerwac bo warjowalam na glowe , bylo mi niedobrze, zawroty glowy itd.... potem dostalam inne i to samo bylo , do dnia dzisiejszego nie moge brac zadnych tabletek anty wiec moze ty tez?????
Agnes kiedy sie zobaczymy ?? podobno mieszkasz w kierunku na Millsbek ? ja tak jezdze do kolezanki wiec nastepnym razem was zachacze haaaa
Pozatym u nas nic nowego .....24 jedziemy do Pl rozwiazac problemy ktore czekaja od 3 lat na zalatwienie ufffff

Milego popoludnia

Mamo Mikołaja bywasz w Millsbek i jeszcze u mnie nie byłas no ładnie:no::no::no::no::no:
ja już całkiem blisko mieszkam i zapraszam oczywiscie następnym razem :tak::tak::tak::tak:a my też jedziemy do Polski ale chyba wyjedziemy 25 w sobotę mąż musi załatwić odszkodowanie za rękę:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Robale to dobrze ze już się lepiej czujesz:tak::tak::tak::tak::tak:a jak długo brałas te tabletki anty:tak::tak::tak::tak:
narka

hello
ale tu upał i taka duchota Dziś w nocy ma padać i byc burzowo z gradem Moze wreszcie normalnie bedzie sie oddychac
Ja wciaz zalatwiam sprawy przeprowadzkowe W sobote przylatuje mąz i jedziemy na tydzien na wczasy do Zakopanego a potem juz Holandia :)

Cześć

U nas dziś nie za piękna pogoda ale słonce prześwituje wiec się wybieramy na rowery:tak:

Gdzie mogę kupić prześcieradło nieprzemakalne do łóżka dla dziecka?

reklama
Witam Was,

Karola zobacz w Hema:tak::tak::tak: Osobiście nie kupowałam, ale słyszałam, że tam są:tak:
aOla my na wakacje dopiero 04.07, ale do PL 30.06 :tak::-) Chłopcy odliczają dni:tak::-)
Udanych Wakacji:tak::tak::tak:, z dzieciaczkami jedziecie:confused:
Robale miałam to samo przez 3 miesiące tylko ja nie wymiotowałam,ale mdlałam kilka razy dziennie:baffled: i lekarze nic u mnie nie stwierdzili, badania OK tylko wyszło, że mam niedotleniony organizm. Minęło i mam nadzieję, że nie wróci :no:

Do góry