reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dzień dobry!

Wszystkim naszym forumowym dzieciaczkom życzę cudownego dnia!!! :-D:tak:
I żeby każdy następny był tak piękny i szczególny jak ten dzisiaj....

Załączniki

• nbh.jpg
    nbh.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 21
reklama
Bry
Wszystkim Waszym dzieciaczkom, życzę wszystkiego co najpiękniejsze i udanego dnia Dziecka. Ja dziś też idę z mężem na cmentarz święczkę zapalić, mam pytanie, czy można coś tu kupić na zatoki. Kurcze M podejrzewa właśnie je, wczoraj dobrze już było, a pod wieczór, wszystko wróciło. Ból głowy + po bokach uciski, czasami aż jakby ciężarki mi na oczy położono , i są momenty że czuję się jakbym chora była.

Ostatnia edycja:
Witam

Wszystkim kochanym dzieciaczkom życzę samych szczęśliwych i pełnych uśmiechu dni:tak::tak:

Solenizantom składam spóznione ale szczere życzenia:tak::tak:

Michal był wczoraj pierwszy raz sam w przedszkolu:tak: Pieknie się ze mną pożegnał i pobiegł do dzieci :tak: pani mówiła że żadnych kłopotów nie było ,mimo że zna tylko pare słów holenderskich.Taqk poza tym mama pojechała,mąż wrócił z"delegacji" tato jeszcze został na 2 tyg bo pracuje :tak:reszta po staremu:-)

Witam

Wszystkim kochanym dzieciaczkom życzę samych szczęśliwych i pełnych uśmiechu dni:tak::tak:

Solenizantom składam spóznione ale szczere życzenia:tak::tak:

Michal był wczoraj pierwszy raz sam w przedszkolu:tak: Pieknie się ze mną pożegnał i pobiegł do dzieci :tak: pani mówiła że żadnych kłopotów nie było ,mimo że zna tylko pare słów holenderskich.Taqk poza tym mama pojechała,mąż wrócił z"delegacji" tato jeszcze został na 2 tyg bo pracuje :tak:reszta po staremu:-)
Gratki dla Michasia!!:tak::tak::tak:
O widzę że u was ruch w domu jak w ulu:-) - przynajmniej rodzinnie i sie nie nudzi człowiekowi...;-)
aOLa nie ma za co... jak wiem to ci powiem!:-D
Robale jak tam głowa...?

a jak mam pytanko czy nie wiecie gdzie taki coś na kieliszki dostać?:dry::confused: bo znaleźć nie mogę i już całą Breda przetrzepałam i...nic! :confused2:

Załączniki

• mklp.jpg
    mklp.jpg
    4,7 KB · Wyświetleń: 50
  • klip.jpg
    klip.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 36
Cześć dziewczyny, ależ upał w Den Helder...
Dziadkowie dziewczynki zabrali na spacer więc mam czas poprasować.

Ania, takie coś znajdziesz w Ikei. Przynajmniej ja coś takiego tam widziałam.

Mumia u mnie nie ma :confused2:- juz pytałam - pani nawet twierdziła że kiedys były ale teraz już nie mają... jak są u ciebie to ja bym była chetna nawet wysyłkowo... :tak:

reklama
Do góry