reklama
Robale
Fanka BB :)
Bry
Wszystkim Waszym dzieciaczkom, życzę wszystkiego co najpiękniejsze i udanego dnia Dziecka. Ja dziś też idę z mężem na cmentarz święczkę zapalić, mam pytanie, czy można coś tu kupić na zatoki. Kurcze M podejrzewa właśnie je, wczoraj dobrze już było, a pod wieczór, wszystko wróciło. Ból głowy + po bokach uciski, czasami aż jakby ciężarki mi na oczy położono , i są momenty że czuję się jakbym chora była.
Wszystkim Waszym dzieciaczkom, życzę wszystkiego co najpiękniejsze i udanego dnia Dziecka. Ja dziś też idę z mężem na cmentarz święczkę zapalić, mam pytanie, czy można coś tu kupić na zatoki. Kurcze M podejrzewa właśnie je, wczoraj dobrze już było, a pod wieczór, wszystko wróciło. Ból głowy + po bokach uciski, czasami aż jakby ciężarki mi na oczy położono , i są momenty że czuję się jakbym chora była.
Ostatnia edycja:
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam
Wszystkim kochanym dzieciaczkom życzę samych szczęśliwych i pełnych uśmiechu dni
Solenizantom składam spóznione ale szczere życzenia
Michal był wczoraj pierwszy raz sam w przedszkolu Pieknie się ze mną pożegnał i pobiegł do dzieci pani mówiła że żadnych kłopotów nie było ,mimo że zna tylko pare słów holenderskich.Taqk poza tym mama pojechała,mąż wrócił z"delegacji" tato jeszcze został na 2 tyg bo pracuje reszta po staremu:-)
Wszystkim kochanym dzieciaczkom życzę samych szczęśliwych i pełnych uśmiechu dni
Michal był wczoraj pierwszy raz sam w przedszkolu Pieknie się ze mną pożegnał i pobiegł do dzieci pani mówiła że żadnych kłopotów nie było ,mimo że zna tylko pare słów holenderskich.Taqk poza tym mama pojechała,mąż wrócił z"delegacji" tato jeszcze został na 2 tyg bo pracuje reszta po staremu:-)
A
aOLA
Gość
Aniu dzięki jesteś moją skarbnicą wiedzy
Robale
Karola brawa dla Michasia, dzielny chłopiec
Gratki dla Michasia!!Witam
O widzę że u was ruch w domu jak w ulu:-) - przynajmniej rodzinnie i sie nie nudzi człowiekowi...;-)
aOLa nie ma za co... jak wiem to ci powiem!
Robale jak tam głowa...?
a jak mam pytanko czy nie wiecie gdzie taki coś na kieliszki dostać? bo znaleźć nie mogę i już całą Breda przetrzepałam i...nic!
Załączniki
Robale
Aniu ja nie pomogę bo nie wiem., a głowa lepiej biorę ibuprom zatoki i przechodzi na jakiś czas ból.
mumia
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny, ależ upał w Den Helder...
Dziadkowie dziewczynki zabrali na spacer więc mam czas poprasować.
Ania, takie coś znajdziesz w Ikei. Przynajmniej ja coś takiego tam widziałam.
Dziadkowie dziewczynki zabrali na spacer więc mam czas poprasować.
Ania, takie coś znajdziesz w Ikei. Przynajmniej ja coś takiego tam widziałam.
reklama