reklama
Robale
Fanka BB :)
Bry u mnie dzień zaczął się kiepsko. Nad ranem obudziłam się z ogromnym bólem głowy, brałam różne tabletki przez aspirynę po ketanol. W obiad myślałam że nie wyrobię, wymioty, oczu nie mogłam otworzyć, zawroty, M zabrał mnie z szefową do szpitala, tam badania, 4 godziny siedzenia, ale w końcu powiedzieli że to nie udar ale mam bardzo silną migrenę. Dali mi dawkę końską tabletek, na szczęście mniej boli., powiedzieli mi że jak się to będzie powtarzać to mam do neurologa się zgłosić, w celu zrobienia prześwietlenia. Mój biedny M tak się bał gorzej ode mnie, ale już lepiej oby jutrzejszy dzień był już lepszy. No i decyzja o przerwie w braniu tabl. antykoncepcyjnych, po których również bóle głowy, zawroty. oby już było dobrze.
Robale
Fanka BB :)
Bry dziś dużo lepiej dalej biorę leki ale głowa mniej boli
Bry dziś dużo lepiej dalej biorę leki ale głowa mniej boli
No to mam nadzieje że wkrótce będzie już całkiem dobrze... zdrówka dla Ciebie!!!
A ja wam zapomniałam wczoraj napisać że mój synek od wczoraj powtarza uporczywie "bum-bum" co tylko auto zobaczy albo takowym sie bawi... I widać ta jego świadomość na twarzy że wie co powiedział,hihi...
u nas pada, ale od jutra podobno ma być pięknie!
mumia
Zaciekawiona BB
W Den Helder piękne słońce. Aż dziwne..
Dzisiaj byłam z Mają w GGD (CB), na bilansie półtorarocznym. Wszystko super tylko pani się zapytała o trzy holenderskie słowa, które córcia mówi.. Mówię, że holenderskich nie mówi, mówi po polsku, a pani..: no to ja muszę tu wpisać "0" bo w formularzu mam "holenderskie".
I tak właśnie wyniki będą przekłamane... Wyjdzie, ze moje dziecko nie mówi
Dzisiaj byłam z Mają w GGD (CB), na bilansie półtorarocznym. Wszystko super tylko pani się zapytała o trzy holenderskie słowa, które córcia mówi.. Mówię, że holenderskich nie mówi, mówi po polsku, a pani..: no to ja muszę tu wpisać "0" bo w formularzu mam "holenderskie".
W Den Helder piękne słońce. Aż dziwne..
no tak juz jest.... nie martw sie tym za bardzo...
A
aOLA
Gość
hello
ale mam zamieszanie tyle załatwiania chociaz tyle ze nie mam czasu sie denerwowac i martwic (bo ja z tym zamartwiających się i nie lubiących zmian)
mąż był w szkole Piotrusia zapisać Aluśka musi poczekać do 4urodzin(tak jak pisałyscie) ale ma isc do gminy popytac o przedszkole
Piotrus pójdzie do 2grupy do 5latków żeby podszkolił język Jak wygląda "nauka"5latka w szkole???
a u nas upały :d
ale mam zamieszanie tyle załatwiania chociaz tyle ze nie mam czasu sie denerwowac i martwic (bo ja z tym zamartwiających się i nie lubiących zmian)
mąż był w szkole Piotrusia zapisać Aluśka musi poczekać do 4urodzin(tak jak pisałyscie) ale ma isc do gminy popytac o przedszkole
Piotrus pójdzie do 2grupy do 5latków żeby podszkolił język Jak wygląda "nauka"5latka w szkole???
hello
Generalnie nie ma ławek - na dzień dobry dzieci mają zajęcie manualnie - czyli rysują,wyklejają, puzzle itp/dużo by pisać/ potem siedzą w kring'u czyli kole takim na ławeczkach i pani coś z nimi robi - albo śpiewają piosenki, zgadywanki, rozmowy i bajki... potem owoce jedzą jako II śniadanie-wychodzą na zewnątrz...tam zabawy ruchowe i ... tak im dzień zleci wśród obcojęzyczych nowych przyjaciół... dzieci szybko nawiązują przyjaźnie i nowe kontakty więc sie nie martw że ...twoje dzieci kompletnie nic po holendersku nie rozumieją.....dadza rade...
dobrej nocki...
reklama
ja tez mialam pompkę i byłam zadowolona Podobnie jak AniH. bałam się wkłucia w plecy
gratuluje Mamo Mikolaja- spoznione ale szczere !!
My z Buba do CB 27.06 sie wybieramy.
W poniedzialek tescie przylatuja (bleeeh )
Ospa ma się ku końcowi! )
gratuluje Mamo Mikolaja- spoznione ale szczere !!
My z Buba do CB 27.06 sie wybieramy.
W poniedzialek tescie przylatuja (bleeeh )
Ospa ma się ku końcowi! )