reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Aniu super stroje dzieciaczków wyglądają bombowo!!!
Mamo Mikołaja ja mojej Julci nie zmuszam jakoś na siłę zeby sikała na nocnik ona sama chętnie siedzi a ze teraz jest ciepło to moze chodzić w samych majtkach ale jak się zsika na podłogę to nie ma tragedii ona się srasznie cieszy jak zrobi siusiu na nocnik i wszyscy biją jej brawo potem idzie ze mną wylać siski do sedesu dla niej to wielka atrakcja :tak::tak::tak::tak::tak:ona wogole jakoś szybciej kuma niż Dawid juz dużo słówek mówi i ogólnie jest grzeczna jak jest sama bez Dawida bo przynim to i ona szaleje ostatnio nauczył ją wchodzic na kanapę:szok::szok::szok::szok:

reklama
Dobry wieczor
Ja jestem ciekawa jak z moim Daanem pojdzie jezykowo, narazie wszystko rozumie w obu jezykach teraz zaczal troche mowic ale wiecej po holendersku jak po polsku i sa to tylko pojedyncze wyrazy :-) w sumie to i tak jestem zadowolona ze wogole zaczal cos mowic.Staram sie z nim duzo rozmwiac ale pewnie to za malo, musze szukac tutaj w okolicy polskich mam z dziecmi, no i w Eindhoven mamy polska szkole ale to dopiero od 4 lat.
Aniu trzymam kciuki, kiedy bedziesz cos wiedziec????
Aneta a w tej pracy to musisz wszystko robic tak jak pielegniarka???? zastrzyki czy cos w tym stylu tez musisz robic???
Agnes chlopaki to juz chyba sa takie zboje ;-):-) ja z moim tez czasami nie daje rady

Bry...

Dziękujemy za wszystkie komplementy....
Gosiu do 2 tyg bede wiedzieć TAK czy NIE

Załączniki

• imagesCAMUS2I6.jpg
    imagesCAMUS2I6.jpg
    3,1 KB · Wyświetleń: 23
Dzień dobry!!!

Ale w Polsce dzisiaj pogoda zimno ,pada :szok::szok::szok::szok:od jutra ma być cieplej ale my będziemy juz jutro w Holandii:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Aniu w takim razie trzymam kciuki :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

miłej soboty przedemną jeszcze dokończyć pakowanie jak ja tego nielubie:szok::szok::szok::szok:

Witam wszystkie mamy,

życzę miłego dnia i idę po kawkę (słabą, nie krzyczcie, że nie wolno w ciąży :) )

Mumia ja kawkę prawie cały czas piłam /pomijając miesiące na początku bo nic nie mogłam o intensywnym zapachu:baffled:/ senseo z mleczkiem albo rozpuszczalną ,...mniam!
A my wczoraj do domu przytargaliśmy 16 pudełek malin - rozdawali za DARMO:szok: po kosmicznym przyjęciu... więc upiekliśmy dzisiaj malinowe ciasto!:-D a reszte dzieciaki pałaszują...;-)

Agens miłego pakowania i ...szerokiej drogi!!!!

Załączniki

• ck.jpg
    ck.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 26
Ania, sadystko! :-D
Przez to zdjęcie w załączniku poleciałam od razu do lodówki. Na szczęście znalazłam tam resztki kruimelvlaai z alberta. To nie to samo co ciacho swojej roboty i to jeszcze z malinami ale zawsze! Matko, jeszcze tydzień do rozwiązana, a ja dalej mam zachcianki, hihihi

ania, sadystko! :-d
przez to zdjęcie w załączniku poleciałam od razu do lodówki. Na szczęście znalazłam tam resztki kruimelvlaai z alberta. To nie to samo co ciacho swojej roboty i to jeszcze z malinami ale zawsze! Matko, jeszcze tydzień do rozwiązana, a ja dalej mam zachcianki, hihihi

:-d:-):-d:-):-d:-):-d:-):-d:-)

hejka
jestem podczytuje ale czasu brak Mam 2 tyg na zakupy do domu tzn firanki dywany dodatki W hol bedzie mi ciezko wyrwac sie na zakupy wiec chce jak najwiecej tutaj kupic
ide meczyc dalej allegro

reklama
Do góry