reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Hej kobitki...

Ja dopiero teraz bo ...rano zaspałam troche hihi.... :sorry:
Zakazana a spróbuj na niedziela.nl :tak:może sie sztbciej cos znajdzie!
Erni zaliczył pierwszy dzień szkoły w doskonałej kondycji psychicznej:tak: i jest jak na razie bardzo zadowolony!:-)
Carinio zdrówka dla was!:tak:
Anetko a ty gdzie sie zaszyłaś ?
Sencilla ja cię pamietam!!!:-p:-p:-p
A my dziś mamy z Karcią marsz ze szkoły na 5km.... trzymac kciuki!!!

Dla Erniego z okazji 4 urodzi

Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone.

sto latek Ernisiu!

nie no wscieku macicy dostane :p
jak Ani nie było- to cicho, forum zdechło, Ania wróciła- forum żyje :p Oj Panny Panny :D

Carinio to przez ten deszcz.My jak pogoda dopisuje to non top na dworze siedzimy.Moj maz to sie smieje, ze ja w domu to tylko 2h spedzam te co Jessi przesypia w ciagu dnia

Witam
Serdeczne zyczenia dla Erniego !!!!! Sto lat !!!! no i oczywiscie gratki z pierwszego dnia w szkole :-)
U nas tez dzisiaj padalo, ale bylo cieplo. Zaliczylismy z Daanem dzisiaj mala rundke po sklepach ale nic nie kupilismy ciekawego. W sumie musze sie wybrac na porzadne zakupy bo mlodemu trzeba letnia garderobe uzupelnic a i ja bym nie pogardzila czyms nowym :-)
Zakazana, przedszkola sa chyba w kazdej miejscowosci, wpisz sobie w google kinderdagverblijf albo peuterspeelzaal i miejscowosc gdzie bedziecie mieszkac

BRY...

Dziękujemy za zyczonka!:tak::-) fotki z urodzin potem wam wrzuce...
My dziś mamy "zły dzień" /Victor ma:eek:/ bo mu ząbek już prawie wylazł u góry i to jeszcze jaki :szok: szeroki! a do tego 1-szy guz zaliczony...:-:)zawstydzona/y::baffled:
Zmykam coś dzieciakom zrobić do zjedzenia bo na 18 znowu maszerujemy 5km ze szkołą..:-D a przyznam nóżki nie tylko Karcie bolały...:-p

hej dziewczyny sorki ze si enie odzywałam ale jakoś bałam sie zapeszyć (wiecie kredyt itp) Udało sie kupujemy mieszkanie za tydzien w srode podpisujemy wszystko u notariusza no i mam fatalne połączenie i juz bardzo drogie samoloty wiec szukam busa/przewoznika Macie jakies namiary?ze śląska wyjazd w sobote szukam ostroznego kierowce

reklama
bry....

aOla no to WIELKIE GRATKI!!!:tak::tak::tak:
Moja mama jeżdzi busem /mieszka pod Wadowicami/ ratuje cie to coś? :sorry2:
Kierowca po prostu super i bus wygodny przerobiony z pojedyńczymi fotelami- nogi można wyciągnąć swobodnie i dostęp do kawy 24h...:-D

Do góry