reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dzien dobry!!!

Melduje posłusznie że wróciłam:-) ...ktoś tęsknił? hihi...:-p:sorry:
Doczytam was dzisiaj bo nie miałam internetu w PL....

Miłej niedzieli!!!

reklama
Ania, ja tutaj starałam się Ciebie godnie zastąpić- ale główny Mod jest tylko jeden :D
Melduję, że Laski się leniły, gdy Ciebie nie było!!

No i WIATAJ W KOŃCU!!!!! :*:*:* Ja się bardzo stęskniłam!!!

Już 2 dzień widzę efekty mojego półpaśca... Kuba chyba ma początki ospy :p

Witam
Aniu witaj z powrotem, pewnie ze tesknilysmy :tak: nie zostawiaj nas juz na tak dlugo........
Carinio no wlasnie jak z twoim polpascem, przechodzi ci juz troche???? A wiesz ze mi lekarz tutaj powiedzial ze to nie jest zarazliwe :eek: jedynie ze moze mi sie to kiedys znowu nawrocic.... tfu byle nie :no: Biedny Kubus biedaczek sie nameczy, bylas z nim u lekarza????

Hej kobitki....

Witam wszystkie piszące i tylko czytające po cichu:tak:;-)... ja za wami BARDZO teskniłam bo kurcze co tu dużo gadać:sorry: człowiek sie strasznie szybko przywiazuje do ludzi...i potem jak sie nie wie co u was to tak smutno jakoś...:tak:
Wypoczełam kochane jakbym a luksusowych wczasów wróciła... FULL ENERGIA mnie rozpiera więc zamierzam to wykorzystać i..troche popracować w tym tyg!:-D a poza tym ostro sie biore za swoja wage hihi...:-)
U nas wszystko w porządeczku - w PL przeżyliśmy miłe chwile/WIELKANOC,CHRZEST VICTORA I 4-TE URODZINKI ERNIEGO/ - słonko nas opalało i mnóstwo czasu dla siebie mieliśmy:tak:
Marcin niestety musiał wracać zaraz po chrzcinach do NL a my pojechaliśmy do małopolski...p.s Karolina pozdrowienia z Malca:-D zawsze jak tam jade to mi sie o tobie pomyśli!:tak:
Ogólnie juz sie rozpakowałam i... dzieciaki poszly spać...Jutro nasz wielki dzień!!!:-p
ERNI IDZIE DO SZKOŁY PIERWSZY RAZ!!!

Słodkich snów...

No mni przesło już opuchniecie, czerwony kolor i bol, zostaly strupki ktore sie goja... Ja juz na chodzi, ale teraz moje dziecko ospe wyłapało, a raczzej sobie jją wyssało. Jutro idziemy do lekarza, żeby nie bylo. Chociaz widac na oko, że to ospa i nie musi mi lekarz mowic. Na szczescie 2 dzien pojawienia sie plamek, a ma ich koło 10. moze ujdzie Kubie na sucho i mało dostanie ;)? oby!

reklama
dziewczyny poszukuje przedszkola dla mojego Krystianka obecnie ma 2 latka w okolicach Eindhoven. Macie może jakieś namiary. interesowałoby mnie przedszkole to które jest czynne dłuzej i codziennie, bo zamierzam podjąć pracę w Holandii. Szukam na internecie ale kiepsko mi to idzie. Poza tym wyczytałam że możemy się starać o zasiłek na dziecko...nawet jeśli my jesteśmy wciąż w Polsce?

Do góry