reklama
Ania, ja tutaj starałam się Ciebie godnie zastąpić- ale główny Mod jest tylko jeden
Melduję, że Laski się leniły, gdy Ciebie nie było!!
No i WIATAJ W KOŃCU!!!!! :*:*:* Ja się bardzo stęskniłam!!!
Już 2 dzień widzę efekty mojego półpaśca... Kuba chyba ma początki ospy
Melduję, że Laski się leniły, gdy Ciebie nie było!!
No i WIATAJ W KOŃCU!!!!! :*:*:* Ja się bardzo stęskniłam!!!
Już 2 dzień widzę efekty mojego półpaśca... Kuba chyba ma początki ospy
zakazana
Aktywna w BB
Aniu jak tam pobyt w Polsce? odpoczęłaś? :-)
Carinio zdrówka!! też kiedyś przechodziłam półpaśca - miałam go po lewą pachą. Okropność
Carinio zdrówka!! też kiedyś przechodziłam półpaśca - miałam go po lewą pachą. Okropność
Witam
Aniu witaj z powrotem, pewnie ze tesknilysmy nie zostawiaj nas juz na tak dlugo........
Carinio no wlasnie jak z twoim polpascem, przechodzi ci juz troche???? A wiesz ze mi lekarz tutaj powiedzial ze to nie jest zarazliwe jedynie ze moze mi sie to kiedys znowu nawrocic.... tfu byle nie Biedny Kubus biedaczek sie nameczy, bylas z nim u lekarza????
Aniu witaj z powrotem, pewnie ze tesknilysmy nie zostawiaj nas juz na tak dlugo........
Carinio no wlasnie jak z twoim polpascem, przechodzi ci juz troche???? A wiesz ze mi lekarz tutaj powiedzial ze to nie jest zarazliwe jedynie ze moze mi sie to kiedys znowu nawrocic.... tfu byle nie Biedny Kubus biedaczek sie nameczy, bylas z nim u lekarza????
zakazana
Aktywna w BB
Gosiu zarazić się półpaścem można w pierwszej fazie, później już nie jest zagrożeniem a przechodzi się go tylko raz w życiu :-)
przynajmniej ja posiadam takie informację.
przynajmniej ja posiadam takie informację.
Hej kobitki....
Witam wszystkie piszące i tylko czytające po cichu;-)... ja za wami BARDZO teskniłam bo kurcze co tu dużo gadać człowiek sie strasznie szybko przywiazuje do ludzi...i potem jak sie nie wie co u was to tak smutno jakoś...
Wypoczełam kochane jakbym a luksusowych wczasów wróciła... FULL ENERGIA mnie rozpiera więc zamierzam to wykorzystać i..troche popracować w tym tyg! a poza tym ostro sie biore za swoja wage hihi...:-)
U nas wszystko w porządeczku - w PL przeżyliśmy miłe chwile/WIELKANOC,CHRZEST VICTORA I 4-TE URODZINKI ERNIEGO/ - słonko nas opalało i mnóstwo czasu dla siebie mieliśmy
Marcin niestety musiał wracać zaraz po chrzcinach do NL a my pojechaliśmy do małopolski...p.s Karolina pozdrowienia z Malca zawsze jak tam jade to mi sie o tobie pomyśli!
Ogólnie juz sie rozpakowałam i... dzieciaki poszly spać...Jutro nasz wielki dzień!!!
ERNI IDZIE DO SZKOŁY PIERWSZY RAZ!!!
Słodkich snów...
Witam wszystkie piszące i tylko czytające po cichu;-)... ja za wami BARDZO teskniłam bo kurcze co tu dużo gadać człowiek sie strasznie szybko przywiazuje do ludzi...i potem jak sie nie wie co u was to tak smutno jakoś...
Wypoczełam kochane jakbym a luksusowych wczasów wróciła... FULL ENERGIA mnie rozpiera więc zamierzam to wykorzystać i..troche popracować w tym tyg! a poza tym ostro sie biore za swoja wage hihi...:-)
U nas wszystko w porządeczku - w PL przeżyliśmy miłe chwile/WIELKANOC,CHRZEST VICTORA I 4-TE URODZINKI ERNIEGO/ - słonko nas opalało i mnóstwo czasu dla siebie mieliśmy
Marcin niestety musiał wracać zaraz po chrzcinach do NL a my pojechaliśmy do małopolski...p.s Karolina pozdrowienia z Malca zawsze jak tam jade to mi sie o tobie pomyśli!
Ogólnie juz sie rozpakowałam i... dzieciaki poszly spać...Jutro nasz wielki dzień!!!
ERNI IDZIE DO SZKOŁY PIERWSZY RAZ!!!
Słodkich snów...
No mni przesło już opuchniecie, czerwony kolor i bol, zostaly strupki ktore sie goja... Ja juz na chodzi, ale teraz moje dziecko ospe wyłapało, a raczzej sobie jją wyssało. Jutro idziemy do lekarza, żeby nie bylo. Chociaz widac na oko, że to ospa i nie musi mi lekarz mowic. Na szczescie 2 dzien pojawienia sie plamek, a ma ich koło 10. moze ujdzie Kubie na sucho i mało dostanie ? oby!
zakazana
Aktywna w BB
Carinio trzymam kciuki by Kubuś łagodnie przeszedł tą chorobę :-)
A tak w ogóle to dzień dobry i miłego dnia Wam życzę :-)
A tak w ogóle to dzień dobry i miłego dnia Wam życzę :-)
Ostatnia edycja:
reklama
zakazana
Aktywna w BB
dziewczyny poszukuje przedszkola dla mojego Krystianka obecnie ma 2 latka w okolicach Eindhoven. Macie może jakieś namiary. interesowałoby mnie przedszkole to które jest czynne dłuzej i codziennie, bo zamierzam podjąć pracę w Holandii. Szukam na internecie ale kiepsko mi to idzie. Poza tym wyczytałam że możemy się starać o zasiłek na dziecko...nawet jeśli my jesteśmy wciąż w Polsce?