reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Carinio tylko sie nie denerwuj :sorry2::-D Ja też żyje ale do mnie przyjechali rodzice wiec cały wolny czas spędzam z nimi:tak::tak::tak: za to mój mąż wyjechał do włoch do pracy na 3 tyg:baffled::baffled:

W związku z rozliczeniami to nam księgowa dopiero pare tygodni temu przysłała rozliczenie za 2009 rok:szok::szok:Jeśli ma się firmę można się rozliczyć 5 lat wstecz-niestety:baffled::baffled:

Robale a co ty tak dużo pracujesz?

Dzień dobry dziewczyny :-)

ja wciąż czytam i czytam na temat Holandii i zastanawiam się czy dam radę się tam zaaklimatyzować. Mój mąż jest zachwycony. W sobotę jedzie zobaczyć mieszkanie. Oby było w miarę OK i nie wśród turków :p a mi jest wszystko jedno byle być z moim słońcem.

Miłego dnia Wam życzę :)

W jakim miescie jest Twoj maz?
Spokojnie dasz rade! Odpisalam Ci na poprzedniej stronie co i jak. W razie jakichkolwiek pytan- pisz!
calujemy!

moje dziecko uskutecznia aparat gebowy :p dadadadada, pappapappapapap, tatatatatattattata, ej dadadada, niiiiiii, yyyyyyyyyyyy, ouououououououou rewelka! jak nakrece to wrzuce :)

wiesz, bo prawda jest taka, ze tam nie ma do czego wracac... my tez wybylismy na stale. A jestesmy młooodzi. Moj mąż ma 25 lat i od 5 jest w Holandii, a ja 24. i już prawie 3 tutaj. Ja skonczylam studia w PL i nawet nie mam zamiaru pracowac w Polsce w zawodzie, bo wiecej bym dostała za skręcanie długopisów w domu.... Jeśli tylko macie chęci, to na prawde warto zainwestować w siebie. My tak zrobiliśmy i nie żałujemy :)

carinio no my jesteśmy o 2 lata starsi :-) i to chyba jest jeszcze odpowiedni moment na zmianę życiową :-)
Synuś mój Krystianek jeszcze nie mówi więc ma szansę nauczyć się dwóch języków i tak naprawdę nas też tu nic nie trzyma prócz mieszkania które mamy...no ale w Holandii po jakimś czasie też będziemy mieć.
Ja jak najbardziej jestem za zmianą czegoś w życiu! Do tej pory wkurzało mnie to że w Polsce pracy nie ma czasem odczuwałam jakbym była niepełnosprawna - nie urażając ludzi niepełnosprawnych, ale bardzo chciałabym pracować!! Niestety pracy brak. pieniędzy brak. Mieszkanie mamy ale co z tego jak kiepsko z utrzymaniem jego. Bo przecież ktoś musi siedzieć w domu z dzieckiem bo do żłobka się dostać graniczy z cudem.

Tak więc jestem za tym by emigrować :-) i oby jak najszybciej :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry