reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam,
wpadam się pochwalić, że w środę zostałam ciocią :laugh2::tak::tak::tak:
Kubuś ur 13.04.2011 r. o godz 21:06 waga 3990 i dł 52cm
Jest śliczniutki :tak::-)
Aniu miłego odpoczynku:tak::tak::tak:
Karola my się umawialiśmy na pierwsze czy drugie święto :confused::zawstydzona/y::zawstydzona/y::rofl2:

reklama
Witam

Aniu a ja się zastanawiałam gdzie jesteś:-D:-D:-D:tak:Miłego świętowania z rodzinką:tak:i błogiego lenistwa:cool2::tak::-)
Aneta gratuluje!! Umawialiśmy sie na poniedziałek:tak::tak::tak: Ma być piękna pogoda to mysle ,ze wpołunie kawke wypijemy a pod wieczór grila nad morzem zrobimy:tak:

Czarna niezły ten geniusz:szok::tak::-D:-D
U nas jest pogoda po prostu prze cudna:tak::tak:

Święta, święty czas już tuż
wcinajcie jajka ale już.
Kiedy zając Was zaś wzruszy,
dajcie mu marchew, podrap uszy.
A gdy jajko będzie puste,
dajcie mu kopa wprost w kapustę.
Niech nie myśli, że jest cwany,
za to Wy miejcie rok udany.

Życzymy Wesołych Świąt Wielkiej Nocy pełnych jajek i dużo szczęścia

Moc prezentów od zajączka co kwiatuszka trzyma w rączkach  
Wielu wrażeń,mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy.   
Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego!

Niech wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje,
mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.

Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja!

witajcie dziewuszki,
nie bede zakladala nowego watku bo i tak wszystkie tu jestescie :D
czy sa tu moze mamy z Almere??? nudzi mi sie potrwornie ;)

mgd ma racje. sprobowalam nowym watkiem, ale nikt sie nie zglasza, wiec tez tu sprobuje ;)

czy sa mamy i przyszle mamy ze zwolle??? tez bym chetnie kogos z mojej okolicy poznala i sie spotkala... :)

przy okazji sie przedstawie: mam na imie ania, mam 29 lat, jestem w 25 tyg. ciazy z pierwszym :) a, i wiemy juz, ze to dziewczynka :):):)

a mgd: moj maz jest dla pracy czasami w almere... moze sie z nim kiedys zabiore, to sie spotkamy?!

wszystkim zycze przy okazji przemilych swiat!!!!!!!!!!!!! :):):)

reklama
Witam dziewczyny po dlugiej nieobecnosci :-)
Wesolego po swietach wam zycze, jak wam minely wogole swieta ???? Ja wczoraj musialam pracowac za to dzisiaj swietowalismy juz razem bo moj tez mial wolne i bylo bardzo fajnie bardzo brakowalo mi takiego spokojnego dnia razem szkoda ze tak szybko minelo.
My juz od 2 tyg. mieszkamy w nowym domu :tak: znowu powtorka z rozpakowywaniem i szukaniem wszystkiego,:-p najgorsze ze ta dzielnice nadal buduja i dookola same ciezarowki caly dzien jezdza a tutaj sam piach i przy tym upale to wszystko jest w powietrzu no i oczywiscie w domu, my ogrodek tez jeszcze nie do konca zrobilismy wiec kazdy dzien mam tony ziemi w domu:baffled: a prania to juz nawet nie mowie bo kazdy dzien sie kreci.
Witam dwie nowe mamusie :-)
spokojnej nocki wam zycze

Do góry