reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witajcie nowe mamusie!!

Mam nadzieje ze znajdziecie u nas bratnie dusze...:tak::tak::tak::tak:
I jak po świętach dziewczyny???:-)
My wczoraj ochrzciliśmy Victora - cała rodzina sie zjechała i ...znów było bardzo miło!:tak:Pogoda troche nie dopisała ale po południu słońce wyjrzała - w końcu to LANY PONIEDZIAŁEK był!!!:-D:-D:-D
Z to mój Erni zaliczył serie wypadków od rana - najpierw zderzył sie z bramką i..guz na głowie:zawstydzona/y:, potem przed kościołem tak sie gdzieś uderzył że limo pod okiem i policzek zdarty:eek: a na zakończenie dnia wpadł na róg meblościanki i rozciął głowe jakies 1,5cm na szczescie obeszło sie bez szycia bo nie tak głęboko ale spał w opasce z tamponadą żeby mu sie to nie otworzyło...:-(
KASKASER WOJENNY...:baffled: tak wygląda...:szok:

Miłego dnia kobietki...

reklama
AniuWM, pisz na priva jak bedziesz sie wybierala do Almere, chetnie sie na kawke wybiore :)

Ostatnia edycja:
Witaj Carinio...

Dobrze że jesteś:tak: bo sobie tak ostatnio myslałam o was jak sie macie?
My po świetach dobrze sie trzymamy gorzej było po chrzcinach - bo sami wiecie jak to jest... jeszcze tego spróbuj i tego też musisz...:baffled::-D
Generalnie trza sie za siebie wziąść - i w końcu zrzucić te "pare" kilo ale to jak juz wróce na swoje śmiecie około 15 maja;-)...

Słodkich snów dziewczyny!

hejka my wciaz czekamy na decyzję o kredyt Do 6maja mają dac odpowiedz ale mam nerwy....... Ostatnio dodali mnie do konta męża to chyba dobry znak........
mąz przylatuje 6maja na weekend wiec mamy nadzieje ze poswiętujemy ;P

reklama
Ania czy ciebie nie ponosi z wizytą w pl:-D:-D:-D:tak:tak dluuuuuuugo;-)
Carinio co u was słychać ?

witam nowe mamusie!

u nas dziś popaduje:dry:wiec zaraz się za obiad biorę -dziś gołąbki:tak:

Do góry