reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam laseczki !!!!

A ja znowu intrrnetem cieszyłam się tylko miesiąc tragedia mam jakiegoś pecha i to wogóle teraz jestem w Polsce dzisiaj przyjechaliśmy:tak::tak::tak:mieliśmy jechać na święta ale mój mąż miał w srodę wypadek w pracy i normalnie ma połamane 2 palce u ręki i na dodatek w 3 miejscach miał robioną operację plastyczną w szpitalu w Eindchowen potem na drugi dzięń był na kontroli jeszcze a teraz dalsze leczenie w Pl bo on tam pracuje na Polską firmę więc ma tez polskie uezpieczenie i potem mu NFZ zwróci pieniądze ale to trwa oni się nie spieszą a teraz bedziemy musieli wyłożyć kasę za szpital a pewnie tego będzie sporo:-:)-:)-(więc nie chcieliśmy sie na jeszcze większe koszty naciągać bo póki nie pracuje to nie mamy dochodów:tak::tak:kurcze teraz muszę wszystko sama robić mam dosyć jeszcze Julka jest taka marudna nie wiem co jej się porobiło mam nadzieje że to zmiana miejsca i jutro będzie już lepiej :tak::tak::tak:narka do jutra:tak::tak::tak::tak:

reklama
Hej dziewczyny
mam pytanko -> czy kupie gdzies tutaj w nl niewiem moze w aptece sól fizjologiczna np. w takich małych ampułkach? i jak to sie nazywa?
niewiem co sie dzieje mojej Malej ale jedno oczko jej sie paprze i lzawi caly czas :-(

Hej

przemywaj sama przegotowana woda,zawsze od zewnatrz do srodka.Jak nie pomoze to idz do lekarza bo moze miec jakies zapalenie bakteryjne i bedzie potrzebny antybioty w masci.Moja tak miala wlasnie,ze jaj sie papralo,woda nie pomagala.

Witam kobitki....

Zuzo-anno sól fizjologiczną kupisz w ETOS,KRUIDVAT i w aptece też...:tak: a nazywa sie ona ZOUTOPLOSSING FYSIOLOGISCH 0,9% jeśli nie pomoże możesz spróbować też esencji z czarnej herbaty....;-) a na już bakteryjne zapalenie oczka to musiesz pognać do lekarza po FUCITHALMIC -taki kremik w tubce jak Karola mówiła.

Ja właśnie walcze z Victorem bo od niedzieli gorączkuje- właśnie tez zapalenie bakteryjene oczek ma - reszta rodzeństwa kaszle że :szok:..... a
my w weekend do PL sie wybieramy...:sorry2:

Dziewczyny dziekuje za odpowiedzi z radami :-)
dzisiaj oczko wyglada troche lepiej ale nadal przemywam sola fizjologiczna... znalazlam w aptece i kupilam :-)

Ania zdrówka Wam życze!!! aaa zazdroszcze że już jedziecie do pl my dopiero za tydzien ;-)

pozdrawiam

czesc
u nas pomału jakoś idzie
do 6 maja dostaniemy decyzje kredytową denerwuje się bo nie wiem co z tego wyjdzie Ale ja taki nerwus jestem nie lubiący zmian a tu nas taaaaaaaaaakie czekają

zdrówka życzę tu pada od 3dni

reklama
w jakich sklepach kupie mleko kozie !??????
dzieki za pomoc u nas nie znalazlam zadnych rolnikow sprzedajacych mleko kozie wiec slyszalam ze w jakims sklepe mozna kupic ale jakim ????????????????????
musze mała przestawic na kozie mleko przez jej egzeme choler...!!!!!

Do góry