reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Hej...

Anetko wsio OK a co u ciebie? te ikonki tylko dlatego że coś ostatnio nikt tu nie zagląda:zawstydzona/y: a sama ze sobą pisać nie będe:sorry2:...
Jak tam w pracy Anetko?:confused:
Karola u nas burzy nie było :-D a u was?:cool2:
Zmykam pod prysznic, słodkich snów...

czesc

Aniu u nas też burzy nie było:-)
Dziś pięknie słoneczko świeci ,właśnie przyszliśmy ze szkoły i spacerku:tak::tak: Michał pójdzie spać a ja się za obiad zabieram:tak:

hejka
u nas ostatnie dni okropne mała strasznie marudna zasypia tylko na rekach :szok:, wieczorem zasnela okolo 22 bylam wykonczona , a dzis wstala rano o 8 i zasnela przed chwila na dworze na pol godzicny i znowu marudzi , niamam nawet kiedy posprzatac !!
Mikolaj wrocił przed chwila z dworu z rozwalona warga i zalany krwia jakby mu ktos glowe urwał :baffled::baffled::tak: i tez siedzi i poplakuje bo biegał z dziecmi i sie wywrócił :szok::szok:
Pozatym sliczna pogoda a my smarkamy bo chyba dlatego ze raz zimno a raz ciepolo i niewiadomo jak sie ubierac
OOOOO zabawili sie chwile i de szybko choc pranie przelozyc do suszarki hii:szok::szok:

Witam,
Aniu zależy o którą pracę pytasz:-D:-D:-D bo trochę ich było ostatnio:tak:, ale chyba znalazłam pracę, którą chcę wykonywać:tak::tak: i zatrzymam się przy niej na dłużej :-)

Witam,
Aniu zależy o którą pracę pytasz:-D:-D:-D bo trochę ich było ostatnio:tak:, ale chyba znalazłam pracę, którą chcę wykonywać:tak::tak: i zatrzymam się przy niej na dłużej :-)

Anetko nie badz taka tajemnicza i uchyl rąbka tajemncy plisssss.....
My tez cały dzien na dworze spedziliśmy, ach żyć nie umierać taka pogoda...a ząbków mamy dwa! Trochę wcześnie ale u moich dzieci zawsze tak a poza tym wole żeby wychodziły systematycznie niż wszystkie na raz bo to troche niebezpieczne...
Padam z nóg a jutro mam straszny dzień wieć zmykam...

D O B R A N O C ...

reklama
Do góry