reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Hej...

Ja też ostatnio ledwie wyrabiam na zakrętach:-D..i na nic czasu nie mam hihi...
Karola sorki ze mnie wczoraj nie było ale ... nie zdążyłam tu zagladnąć i padłam ze zmęczenia... coś mi sie o 22,30 przypomniało i mamie smsa pisałam jak zombi!:sorry:
A więc ten tort to taki kombinowany był... wziełam zdjęcie mojego z internetu ściagłam mape satelitarną rzeki Ebro i ...razem zamieszałam w programie Picasa..napis dorzuciłam od siebie a całość MADE IN HEMA:-D:-D:-D /jak kazdy mój tort/

MamoMikołaja szczęśliwj drogi i...miłego pobytu...
Agnes i jak tam@?:rofl2:

A teraz hit dnia...:tak:;-):tak:;-):tak:
Ik ben geslaagd voor het examen! :-):szok::-):szok:

Aniu gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MamoM szerokiej drogi i miłego wypoczynku:tak::tak:

PAUKA sto lat!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
witam
Aniu gratulacje!!!!!! ciesze sie ze ci sie udalo wow
Gefeliciteerd.gifcongrats007.gif

u nas dni pod znakiem remontu, narazie pomalowalismy i wytapetowalismy salon, jutro nasza sypialnia no i moze przed wyjazdem do Pl uda nam sie gdzies podloge polozyc.
MamoM. udanego pobytu z rodzinka i duzo odpoczynku
Agnes no i jak ????

Dzień dobry....

Gosiu mam nadzieje że nic złego cię przez ten sen nie spotkało...:-p:-D mi wczoraj kot czarny przebiegł droge i też pomyslałam ze pech:baffled: ale potem ie dopatrzyłam że ma białe łapki:-) i pech sie skończył hihi...
Dzięki kobitki za GRATKI... świetować bede jak dyplom dostane z Geemente!:tak:

U nas słonko pięknie świeci... a ja generalki w szafach i wielkie pranie hahah...
Mój leży bo go połamało w plecach - jakieś maedykamenty polecacie bo mam tylko masc rozgrzewającą:sorry:....
Pije kawke i ...do roboty!

Załączniki

• Caribbean-Coffee.jpg
    Caribbean-Coffee.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 20
Hejka !!!!

Julkę wlaśnie położyłam spać ja piję kawkę a zaraz będę robiła pączki :tak::tak::tak:
Aniu gratuluje :tak::tak::tak:
Mamo M szczesliwej drogi i miłego pobytu z rodziną w Pl:tak::tak::tak:
a jak piszecie o pechu to mi spadło przedwczoraj lustro ze sciany i potlukło się w mak a to podobno nieszczęście :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a i nadal @ brak ale testu jeszcze nie robiłam jakoś boję się :tak::tak:

narka

Ja pączusie zamówiłam w PL sklepie tylko 6 szt bo znajomy bedzie wracał jutro rano to wieczorem dowiezie moje ulubione z marmoladą różaną...hihih MADE IN TESCO ...

reklama
Witam
My dopiero wstaliśmy :szok::szok:i śniadanko jemy:tak:
U nas słonko pięknie świeci ale na spacer nie idziemy bo Michaś miał w nocy temperaturę- zęby idą:tak:
Agnes ja nie wieże w takie przesądy ale pewnie też bym się przestraszyła:baffled::sorry:

Do góry