reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

:-) michałku 100 lat !! Spóznione ale z całego serduszka..)):-)

:-D moja kochano córeczko tobie równiez samych radosnych chwil z okazji........ 5 miesiecznicy !!!!!!!!!

a wszystkim mamusiom i dzieciaczkom pieknej pogody i odpoczynku w wekend !!! ( nam tez sie przyda spie po 3 godz /dobe ) :no::no::no:

reklama
Witam....

Carinio pewnie ze kazde dziecko inne.... ja sobie mojego tak ustawiam bo mi tak wygodniej teraz z cała trójka.. i chce wrócic do szkoly wiec musimy opracowac pewien rytm... a w nocy tez mam takie karmienia jak ty...:tak::-) raz jeden moje dziecie przespało od 20.00 do 3.30 bez cyca..ale mój cyc pekał:laugh2:...

Ja pije kawka własnie z małym na reku i zaraz idzi spac...wiec nie dam rady wiecej naklikac jedna reka, uciekam...
miłego dnia,pa.:-D:-D:-D

Ja też się ciesze ,ostatnio jestem ciągle zmęczona ...chyba to przesilenie jesienne:-p:sorry:

Aniu przy trójeczce wsparcie potrzebne:tak: i czasem jeden na głowę wyłazi:baffled:

Bry...

Karola żebyś wiedziala ze tak jest!!!:-D Rąk też brakuje ale nie narzekam bo ciągle wesoło i wszędzie ich pełno a ja o takiej rodzinie sobie marzyłam...do szczęścia potrzebuje jeszcze psa, bo kury chce kupic na wiosnę!!!! :-):-):-)

Aniahaven dobry pomysl.My w niedziele kupilismy pieska :)

Załączniki

• ARO.jpg
    ARO.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 45
  • ARO i JESSI.jpg
    ARO i JESSI.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 48
reklama
witam
weekend sie zaczal a ja przeziebiona:wściekła/y::wściekła/y: wczoraj tez bylam u lekarza z tymi moimi oczami i od razy wypisala mi skierowanie na testy alergiczne:szok::szok: normalnie szok zeby na stare lata jeszcze alergikiem zostac:dry:
Czarna Smoczyca widac ze malej sie spodobal, moj Daan tez bardzo lubi psy i wogole zwierzeta ale ta siersc w domu:cool::no:
Aniu ty powinnas gospodarstwo wynajac :tak:;-)fajny pomysl z tymi kurami, dla dzieci frajda a ty jeszcze jajka za darmo bedziesz miala:-)

Do góry