reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
cześć

Sencilla nie myśl ,ze o tobie tak łatwo zapomnieć!:happy:
Aneta ty to masz w tym roku niespodzianki:no::no: Jak paluszek?
Mamo M ja dostała becikowe w pl a rodziłam tutaj:tak: Trzeba tylko podpisac papiery ,że nie dostałaś żadnych pieniedzy za granicą:tak:
U nas goscie ,goscie;-):tak:A pogoda do d.....:angry::crazy:

cześć

Sencilla nie myśl ,ze o tobie tak łatwo zapomnieć!:happy:
Aneta ty to masz w tym roku niespodzianki:no::no: Jak paluszek?
Mamo M ja dostała becikowe w pl a rodziłam tutaj:tak: Trzeba tylko podpisac papiery ,że nie dostałaś żadnych pieniedzy za granicą:tak:
U nas goscie ,goscie;-):tak:A pogoda do d.....:angry::crazy:

Karola a nie dostajesz co kawartal? bo jak cos to ja tez chce sie starac..tylko nie wien czy nei za pozno juz?
u nas tez pogoda do de i to do kwadratu de

Ania taj do roku można się starać:tak: Dostaje co kwartał ale w pl też jest rodzinne :tak:Ja podpisywałam papier ,że nie wzięłam żadnej kasy z tytułu urodzenia Michałka a nie że biore rodzinne:happy: Pisała kiedyś na ten temat bo musiałam o to "walczyć' bo u nas nikt nie był dostatecznie poinformowany:no::no::wściekła/y:I odsyłali nie od jednych do drugich i na odwrót :wściekła/y::crazy:

Mamo M miałam tylko akt urodzenia i zameldowanie w pl,pesel sami im dosłali jak już był gotowy:tak:

hej,

my od niedzieli jesteśmy w holandii, wlaśnie się przesnosimy z 4 pietra na parter:tak::-)

co do cen jakie pisaliscie za mieszkana, to gosia masz super tanie- znajomi biora w amsterdamie pokoj(w tym aneks kuchenny) z lazienka za 500euro:szok:

sencilla- nikt o tobie nie zapomnial:tak: co sie stalo z twoim zdrowiem- oczywiscie jesli mozna spytac-bo aż się przestraszyłam:zawstydzona/y:

aneta- u Ciebie to jest ciekawie;-)

cos mi sie wydaje że na forum szykują się jakieś większe imprezki;-)

mała śpi więc mam chwile żeby poleżec..

do później:-)

mamo mikołaja a chodziłaś do ginekologa w polsce? do becikowego jest to potrzebne, najpiewr do 10 tygodnia ciąży potwierdzenie że jesteś w ciązy i potem chyba co 4-5 tygodnia wizyty że nadal jestes w ciąży, więc jak nie chodziłaś w polsce w ciąży do ginekologa to zapomnij o becikowym.

reklama
Dzień dobry!!!!!!

Moja Julcia wczoraj była mego marudna :szok::szok::szok::szok:i już wiem dlaczego wyszedł jej drugi ząbek :-):-):-):-):-)dolna jedyneczka :tak::tak::tak::tak:

u nas pogoda się popsuła ale już miałam dosyć tych upałów więc się cieszę a już od jutra trzeba zaczynać pakowanie bo w sobotę wyjeżdzamy do Holandii :-:)-:)-(
narka

Do góry