reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Aneta chcemy kupic dom ale najpierw musimy sprzedac ten dom na wyspie, a teraz jak jest ten kryzys no i z rzadem wciaz tu jest niepewnie wiec napewno to potrwa. Nawet nie chce myslec jak dlugo:crazy: w sobote pojedziemy go zobaczyc bo teraz widzielismy tylko zdjecia w internecie. Nie wiedzialam ze wy sie tez przeprowadzacie, znalezliscie juz cos??? Dalej bedziecie w Breda mieszkac czy gdzies indziej bo pamietam zy chcialas sie z tamtat wyprowadzic

reklama
Gosiu ja mieszkam w Hadze, mój mąż chciał za Hagę się wyprowadzić, ja nie :no: :-)
Na razie są plany w trakcie realizacji;-), ale nie chcę zapeszać ... :no:;-):-)

Dobranoc Kochane:tak:

Dzień dobry!!!!!!

ja już od 6 nie śpię:szok::szok:Julka się obudziła na jedzonko jak się w końcu najadła i zasnęła wstał Dawid i już po moim spaniu już chyba wolę siedzieć w Holandii tam spali do 10 :szok::szok:nie wiem dlaczego w Pl nie chcą:tak::tak::tak::tak::tak:

a dziewczyny odnośnie mieszkania to jak szukacie przez jakąś agencję czy jak bo też chcemy się rozejrzeć ale zupełnie nie wiem jak się za to zabrać i tak siedzimy ten dom co mamy nie jest zły i 600 euro tylko płacimy ale nie mamy tam meldunku i Dawid nie może iść do przedszkola ani nic :crazy::crazy:

A mojej Julci wyszedł pierwszy ząbek wczoraj go wyczułam ale to chyba jeszcze nie koniec :-):-):-):-):-):-)

Hej...

To znowu ja...:-D
Karola ja mam nadzieje ze maly sie urodzi wczesniej niz koncem wrzesnia, tak mnie polozna oswiecila ostatnio ze niby nic sie nie dzieje i macica sie nie obnizyla zbytnio:eek:... Nie wiem jak to jest biorac reczne:nerd: ich badnie ale ja mam czasem takie dni ze chodzic nie moge:szok: bo mam takie skurcze i maly mnie wali glowa od dolu:baffled:...
Duzo odpoczywam i nie dzwigam ale czasami to sie boje ze tu juz:-) a u nas jeszcze w domku nie wszystko gotowe...:sorry:
Anetko ale sie zalatwilas z tym paluchem... wiem co czujesz!:-p:sorry:Odpoczywaj...
Gosiu to super ze sie udalo... teraz szybka przeprowadzka i juz ...na nowym:tak:!!!
Agnes GRATULUJEMY zabka....mojej Karci wlasnie pierwszy wypadl....!!!

Co do spania to moi sypiaja teraz popoludniami nawet hihi tak im sie ten wielki:-D ogrod we znaki daje :-p ale wieczorem tak do 21.00 tez uciekaja do wyrek sami pytajac czy juz moga isc spac bo sa zmeczeni...:-D:-D:-D i spia nawet do 9.00....
PELEN LUXUS...hihi
Za to ja dzis walczylam ze zgaga w nocy od 1.00 do 5.30 az w koncu zasnelam.... Dobrze ze chociaz upalow nie ma...
Trzymajcie sie kochane...jak znowu gdzies internet dolapie to wpadne...

p.s. Dzis moja pani wreczyla mi wypelnione papiery dotyczace macierzynskiego - jeszcze tylko polozna musze zaliczyc zeby cos tam podpisala i ...klaar!!!:laugh2:
A i chyba zapomnialam wam sie pochwalic ze zdalam :tak::tak::tak: moje exam w szkole...hihi!:nerd::-D

Czesc dziewczyny
Aniu gratulacje, wiedzialam ze zdasz
Agnes nie wiem czemu ale moj Daan tez w Polsce nie chce spac kazdy dzien byl o 6 rano obudzony. A my mieszkania szukalismy przez agentow, a to mieszkanie udalo nam sie wynajac bo szef hotelu gdzie moj M. idzie pracowac chce wynajac mieszkanie i wiedzial ze my szukamy wiec sie ugadali razem i tak mamy mieszkanie ale jak by nie to to by bylo trudmno cos znalesc bo drogie a w spoldzielniach trzeba dlugo czekac
Aneta pomylilam cie z Ania, trzymam kciuki za powodzenie :-)
Ja przyszlam wlasnie z pracy, moi panowie gdzies spia po katach a mi zostawili zmywanie wiec znowu biore sie do roboty ;-)

witajcie
Agnes Mikolaj tez wstaje rano ok 6.30 wiec witaj w klubie mala spi dosc dlugo ale co z tego jak musze z nim wstac??

dziewczyny jak zalatwic w Pl becikowe ?? ktoras brala mieszkajac tutaj ?? zaswiadczenie od lekarza powinno byc ?? itd niewiem czy wogole sie starac o to ?
jestesmy zameldowani w pl normalnie wiec powinnam dostac ale niewiem wlasnie co z zaswiadczeniem od lekarza czy poloznej czy musze w pl zalatwic ??

Dobry wieczor!
To ja, dawno nie widziana nigdzie Sencilla :tak:
Mysle, ze juz calkiem o mnie zapomnialyscie, wcale sie nie dziwie zreszta.. Wstyd sie przyznac, ale nie odwiedzialam ani nie czytalam Was przez kilka miesiecy...:zawstydzona/y:
Ale mi glupio :no:
Nic nie wiem, co u Was?

Ja pracuje teraz na caly etat, ale jest mi bardzo ciezko, bo jest to bardzo trudna praca, a ja mam problemy zdrowotne... :(
ale trzeba do przodu :)

reklama
Do góry