reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
:-Ddziendoberek...

Dzieki za kondolencje dziewczyny :zawstydzona/y::zawstydzona/y: trudno takie zycie rok czasu sie facet meczyl niemilosiernie mial raka i bardzo szybko postepowal wiec teraz juz odpoczywa w lepszym swiecie:tak::zawstydzona/y:

u nas nudy siedziemy w domu bo nawet nie mam auta zeby gdzies pojechac z dzieciaczkami , tata wraca chyba w srode bo ma jeszcze kilka spraw do zalatwienia :-(
myslalm ze bedzie gorzej samej w domu z 2 dzieci ale nie jest zle wieczorem o 8.00 oboje juz w lozkach a jak tata w domu to nawet niekiedy 22.00 :szok::szok:
pogoda sie dzis zepsula chyba chlodno na dworze ?? niewiem bo nie bylam jeszcze

musze uszyc kolezance posciel do lozeczka i chyba popoludniu sie do nich wybierzemy zeby miki mial sie z kim pobawic no i to na tyle...

Witam,
Karola szkoda, że nie przeczytałam wczoraj Twojego posta:-:)-( z chęcią byśmy się wybrali :tak::tak: Następnym razem informuj mnie wcześniej o takich imprezach ;-):tak: Wybraliśmy się wczoraj z chłopcami na wycieczkę rowerową po parku i się przewróciłam, chyba mam pęknięty mały palec u lewej ręki, bo centralnie na niego spadłam :-:)-( Tak mnie cholernie boli... :wściekła/y:
Agnes prześlij trochę pięknej pogody do nas:tak:
MamoMikołaja do środy szybko czas minie, a śpiących dzieciaczków o 20 to zazdroszczę:tak: Oliwierek nie spał wczoraj w ogóle popołudniu, a w nocy przez 3 godziny nie spał :szok: Obudził się i przechodził co chwilę ze swojego łóżka, do naszego i tak w kółko, wypił mleko i nadal nie spał, aż w końcu po 3 godzinach zasnął:zawstydzona/y:
Uciekam obiadek robić:tak:

Hej !!!

Aneta ty to masz pecha zawsze coś się tobie przydaży albo dzieciom :-):-):-)moje dzieci też zasypiają o 20 ale wstają już 0 6 rano:szok::szok::szok::szok::szok:Julka potem jeszcze idzie spać ale Dawid już nie chodzi i marudzi :tak::tak::tak::tak:a teraz Arek z małym w koścciele a potem jedziemy na obiad do restauracji:tak::tak::tak::tak:jak wakacje to wakacje nie chce mi się nic gotować:tak::tak::tak:

narka:-):-):-)

czesc dziewczyny
MamoM. ja rowniez skladam wam kondolencje, smutne gdy ktos z rodziny umiera
Agnes twoja mala jest strasznie szybka juz zabki???? pamietam ze dopiero co ja rodzilas :-)
U nas ostatnio same dobre wiadomosci, a wiec nasz dom udalo sie nam wynajac od wrzesnia a nam udalo sie znalesc dom za 800E tylko, 5 pokoi i w cenie sa tez media. Teraz bedziemy mieszkac w Geldrop-Mierlo jupiiiii chociaz z drugiej strony to troche mnie to przeraza znowu nowe miejsce, nowi ludzie wszystko trzeba na nowo budowac. Ale najwiekszy plus ze juz nie na wyspie :-)
Ide sie pakowac bo jeszcze wogole nie zaczelismy a ja nadal musze do roboty chodzic i do tego takie cyrki mi robia z tym moim zwolnieniem ze szok. Wazne ze moj M. ma od jutra juz wolne wiec on bedzie mogl duzo zrobic
udanej niedzieli dziewczynki paaa

Agnes myślę, że następny rok będzie lepszy ;-):-)
Gosiu ja myślałam, że wy kupiliście domek:tak: 5 pokoi za 800inc to super interes, to jest domek czy mieszkanie, na parterze czy piętrze :confused: To sprawnego pakowania i przyjemnej przeprowadzki Wam życzę :tak::tak::tak:

reklama
Do góry