reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Hej kochane...
Anetko podrzuc ja ci poprasuje....:-D Ja jeszcze nie do konca sie uporalam ale codziennie lepiej a jutro znowu chlopaki przychodza pomoz....:tak:Wczoraj bylam na usg maly wazy ok 2772g i jest glowa w dol ale pani polozna mnie pocieszyla ze raczej 1,5 tyg po terminie urodze....:eek: hihi no zobaczymy....
U mnie jak zawsze COS:wściekła/y::baffled: moja pracodawczyni nie chce mnie wyslac na macierzynski bo sobie wmyslila ze ja po miesiacu tu wroce do pracy, jak zawsze:eek: po co mam siedziec w domu i brac za darmo kase:szok:...Mam jej dosc czasami naprawde, wiec poszlam wczoraj do UWV i sama sie wszystkiego dowiedzialam ale ona twierdzi ze mi sie macierzynski nie nalezy...:szok::eek: No nie wiem co z tego wyniknie w kazdym razie ja sie tak latwo nie dam.... powiedzialam jej co powinna zrobic juz miesiac temu i na jakiej stronie wypelnic formularze itp....zobaczmy co bedzie w poniedzialek.... MASAKRA jakas...
Ktos ma jakis pomysl jak sobie pomoz...?

Carinio witaj...wypoczelas?;-)
MamoMikolaja trzymaj sie ..i moje kondolecje rowniez....:-(
Nie doczytuje was bo ja tylko tak wpadam z nienacka ale mam nadzieje ze juz po 20tym bede miec w domku internet...jupi..

Trzymajcie sie,pa.

reklama
Aniu to powiedz swojej pracodawczyni, że byłaś w UWV i dowiedziałaś się, że macierzyński się Tobie należy :tak: i Ty masz zamiar z niego skorzystać :tak:
Mnie dziś wzięło na sprzątanie w szafie kuchennej :tak:
Myślę co na obiad jutro zrobić, aby już dziś mięso z zamrażalnika wyjąć :tak:
Mam zamiar jeszcze dokończyć sprzątanie, na jutro zostało tylko jedno pranie :-):tak:
Mam nadzieję, że jutro będzie ładna pogoda i z dzieciakami się gdzieś wybiorę, bo mój m pracuje, więc zwariuje z nimi sama w domu:tak:
Coś tutaj to nasze forum ostatnio zamiera :-( Piszcie dziewczyny co u Was:tak:
Wie ktoś co u Sencilli, ma ktoś z nią kontakt :confused: Beauty też już wieki nie zagląda :no:

Aniu ja nie wiem jaki masz kontrakt itp.ale z tego co wiem to kazdej kobiecie pracujacej i placacej skladni macierzynskie sie nalezy.
My jutro wielkie pakowanie i wieczorem wyruszamy.
Od poniedzialku sie zaczyna jak zwykle lekarze,dentysci,a przez ten slub jeszcze dodatkowo kosmetyczki,fryzjer ojjj urwanie glowy bedzie.

Dobranoc

Witam

Aniu no tak ja obstawiam ,że urodzisz tydz przed terminem:tak:
Aneta pisała ostatnio do Sencilli na gg ,tam też cisza:sorry: I co macie w planach na jutro?

Czarna szerokiej drogi i pięknego ślubu:tak::tak:

Hejka dziewczynki pamięta mnie tu jeszcze ktoś:confused2::confused2:długo mnie nie było a to dlatego że nie miałam internetu w Holandii :angry::angry:a od tygodnia jestesmy w Polsce i w końcu mam czas napisać coś bo jak to w Polsce tyle spraw do załatwienia :szok:
a więc trochę poczytałam co u was :tak::tak::tak::tak:

Bira gratuluje drugiej córeczki imię też wybrałaś śliczniutkie:-):-):-)
natka również moje gratulacje syneczka:-):-):-)
Czarna szerokiej drogi i pięknego ślubu :-):-):-)

Mamo Mikołaja wyrazy współczucia :-:)-:)-(jak tam idą poszukiwania nowej pracy a wogóle co ty zrobisz z dziećmi jak pojdziesz do pracy zwłaszcza z Ingą

U nas wszystko ok jeszcze tylko tydzień i w następną sobotę znowu do NL tak szybko ten czas leci że :szok::szok::szok:mała zdrowa tylko trochę zrobiła się marudna bo idą jej ząbki Dawidek był trochę chory przeziębił się bo wszedł do basenu a woda była jeszcze zimna :tak::tak::tak:

narka jeszcze tu będę zaglądać póki mam internet:tak::tak::tak:

reklama
Dzień dobry,wstawać spiochy!

Agnes fajnie ,że jesteś bo ostatnio forum świeci pustkami:nerd: pokaż na swoje dzieciaczki...:tak:

Aniu Michaś dobrze ,trochę się zrobiła beksa z niego ale myśle ,że to szybko przejdzie:tak:Co tak skromnie piszesz?

Ja dziś bede wariowała z odkurzaczem itp:-) bo teściowa przyjeżdza:-D:-D

Do góry