reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam
Dzisiaj przy tej pogodzie wszystkie chyba w lozkach siedzicie:-D ja sobie popoludniu 3 godzinna drzemke zaliczylam i jeszcze z lozka nie chcialo mi sie wychodzic. Dzieki dziewczyny za zyczenia, dzisiaj sie juz wszyscy rozjechali wiec spokoj tylko taka gora zmywania mi zostala ze :szok::szok:
Rozumie ze Pauka do Wloch pojechala sobie na wczasy.
Anna, Czarna dobrze ci pisze, na wszystko przyjdzie czas i nie zamartwjaj sie bo mala na pewno prawidlowo sie rozwija
biore sie za zmywanie:baffled:

reklama
Dobry, ja byłam na urodzinkach mojej małej. cieszyła się z prezentu co mnie bardzo cieszy. Posiedziałam, kawkę wypiłam. NO i do domciu. Gdzie tel dostałam ze zmarła, moja była kadrowa z pracy. Strasznie mnie to przybiło.
A powiedzcie, mi przez ostatnie miesiące mam w nocy kaszel, ale to nie taki zwykły, on mnie tak męczy jak bym się dusiła, ale kaszląc muszę uważać aby nie zwymiotować. tak mi się wszytko cofa, jak myślicie co to może być.

Robale do lekarza ja nie mam pojecia co cie tak meczy moze za duzo papierosow ???

My wrocilismy niedawno z urodzin Mikolaja kolegi mial 3 latka a tam była Agnes z rodzinka no super ze moglysmy sie poznac na zywo,bardzo fajna dziewczyna a jej dzieciaczki sliczne.
Mam zdjecie mojej Ingi z jej Julka moze jutro uda mi sie wstawic na forum.
Ona nie ma internetu wiec sie nie odzywa tutaj ale u nich wszystko ok i za tydz jada do PL na 2 tyg wakacji.
teraz juz uciekam do wyrka

Witam
Nareszcie po pracy, ostatni miesiac a mi juz tak sie nie chce chodzic ze szok. No ale zawsze kilka groszy sie przyda. Na drugi tydz. jedziemy kartony kupic i trzeba bedzie zaczac naprawde pakowanie:szok:
Natka nie mam pojecia co u dziewczyn slychac, Ani nie bedzie teraz przez miesiac to forum calkiem sie rozsypie. I kawy nikt nie serwuje:-( A ty widze ze polmetek masz juz za soba :-) teraz juz masz z gorki;-)
NIedziele wszystkie na wyjazdach spedzilyscie a ja tez z mlodym wybralam sie na festyn z koniami, zebrami, osiolkami i innymi takimi. Bardxzo mu sie podobalo mi zreszta tez
do pozniej dziewczyny

Cześć
Nie mogłam pisać bo daliśmy kompa wyczyścić i zapomniałam hasło:baffled:

Z tego co pamiętam to Agasta jest na wczasach,przynajmniej była...
A reszta dziewczyn to nie wiem:no:
Pauka jak już bedziesz na miejscu to daj znać jak tam jest itp:tak:Trzymam kciuki:tak:
U nas cały weekend byli goście ,jedni wychodzili drudzy przychodzili:tak:

Z tego całego ruchu Michaś dziś pospał do 11;30:szok:

miłego dzionka

reklama
karola to ale się dzisiaj wyspałaś.... fajnie mi też tak czasami Zosia spała, a teraz.... budzi mnie o 7, 8 rano... chociaz i tak niekiedy wcześniej wstaje, bo mam pełen pęcherz...
gosia no polowa za nami, ale i tak mi sie ciągnie, bo chciałabym już ten czas żeby kupowac dla dzidziusia jakieś pierdoły., a niewiem czy wogóle coś kupimy oprócz łóżeczka, bo resztę już mamy po Zosi i od mojego brata, bo też mają chłopca, więc będziemy dziedziczyc..

Do góry