reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Ja to sie ciesze jak pospie do 6:-Da dzisiaj tak wlasnie bylo;-)ale Jessi budzi sie w nocy.Daje jej wody i spi dalej.Idzie je gorna lewa jedynka i troszke marudzi.A narazie wyglada tak,nasz maly Wampirek

Załączniki

• P7040220.JPG
    P7040220.JPG
    43,7 KB · Wyświetleń: 36
reklama
dzien dobry
Ale Holandia dała wczoraj, nikt sie nie spodziewał ze dojdą tak wysoko. Ja przez tego mojego chłopa sama zwariowałam na punkcie piłki:-D. Urlop mija spokojnie, troche mi już smutno za moim M.:zawstydzona/y: nastepnym razem jak pojade to troche krócej.
Dzieki dziewczyny za gratulki, bedziemy sie przeprowadzać w okolice Eindhoven czyli dla nas drugi koniec Holandii. Mam nadzieje ze sie tam szybko zaaklimatyzujemy. A tyle jeszcze przed nami nawet mieszkania jeszcze nie mamy, a tak malo czasu juz zostało:baffled:Najbardziej mi szkoda że teraz będziemy mieć daleko na plaże no ale nie można mieć wszystkiego naraz:cool2:
Wszystkim solenizantką życze wszystkiego najlepszego!!!!!
I witam również nową mamusie:-)

Gosiu...

Ja czasami sie do Eindhoven zapuszczam bo na lotnisko!!!!:-D To sie może kiedyś umówimy na kaweczke....Pomału sie wszystko znajdzie nie martw sie i nim sie obejrzysz bedziesz jak u siebie!:tak::tak::tak:
Czarna cool ten twój wampir.... :-D Czy ona ma dwójki już tak?a teraz dopiero jedynki?
Super to wygląda!!!:-)

No dwojeczki dwojeczki,smieszne rzeczywiscie,ale jedynki juz prawie widac.A na dole ma tylko jedynki i troche jej chyba niewygodnie bo zacisnac szczeki nie moze zabardzo be jej sie te dolne wbijaja w dziasekla na gorze.Ide do niej bo cos mi smierdzi ;)

jakie słodkie ząbki :D czyżby rósł nam forumkowy Szablozębny :D:tak:
no myśmy oglądali meczyk wczoraj... masakra, co u nas w mieście się działo! Jedna wielka tragedia, do 4 w nocy wracali nawaleni i darli się:
"Oranje is de beste!" czy jakoś tak :D
ale dobrze- cieszę się- chyba nawet stałam się lokalną patriotką :)

wstałam pół godziny temu i kompletnie nie mam pomysłu na obiad... KOMPLETNIE...
może barszcz czerwony z fasolką? co Wy na to??

Carionio ale masz spanie!!! :-D Super...pozazdrościć - śpij póki możesz hihi..
Co do barszczyku to ja uwielbiam - ale dziś u mnie gulasz z plackami ziemniaczanymi albo jak kto woli z kaszą...:tak: bo sie już mięsko rozmroziło....
Słonko pięknie świeci choć troszkę chłodna.Lece powiesić pranko na balkonie.
Moi siedzą na kanape i tv oglądają - pojadając wiosenne kanapki na drugie śniadanko.
A ja tkwie w książkach ze szkoły....:sorry2:

A co wy w planach dziś macie?

Carinio śliczny brzusio:tak:
Aniu dziękuję, ale jak na razie jest do dupy:wściekła/y: Rodzinka przełożyła mi sprzątanie z czwartku na środę, bo im nie pasuje, ja zajeżdżam i pocałowałam klamkę, a na jutro już mam dzień zaplanowany, więc zła jestem jak nie wiem co:wściekła/y: Dzwonię do nich, a oni nie odbierają telefonu, poczekałam pod drzwiami jeszcze 15 minut i pojechałam:wściekła/y::wściekła/y:

oj tam spanie, ja ide spac kolo 2 w nocy i wstaje o 10 :D spie jak normalny człowiek :D 8 godzin prawie jak niemowle :D
aleś mi smaka zrobiła na placki ziemniaczane! tylko szkoda, że nie mam ziemnaków ;p skończyły się kurde.
Ja dzisiaj w planach mam upranie poszew z kanapy... a co z tego wyjdzie- nie wiem, bo jak na razie siedze przy komputerku :p

reklama
anetka, nie denerwuj sie! zlosc pieknosci szkodzi- hoalndrzy dbaja tylko o czubek swojego nosa :p szczegolnie pracodawcy. Ty sie wypnij jutro na nich :D hehe:-D:-D:-D:-D

Do góry