reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Witam...

Ludzie ale grzeje...:szok::szok::szok:
Bira no właśnie jak to tak?:dry::confused::baffled:
Automegd jak tam ucho?:sorry2:

Ja zmykam wziąść kolejny prysznic:-D....właśnie wróciłam od laryngologa bo miałam sie stawić do kontroli po pół roku :tak:- i lekarz mi sie pyta czy to naprawdę to ucho...bo tak ładnie sie zagoiło a on przypuszczał że skończy sie na operacyjnym zabiegu....:baffled:

No kobitki nabieram kolorku:tak::-D:-D
Bira super,że wakacje się udały:tak:

Jurto koniec mojego urlopu i ciężki tydzień mnie czeka.... Ale w sobote przyjeżdżają moi rodzice- jupi!:tak::happy:

A ja skończyłam dzień zaznaniami na policji i chyba do końca życie niezapomnianym widokiem człowieka spadającego na głowe:baffled: po zderzeniu z autem...:szok::szok::szok:
Jechałam przez miasto bo męża podwoziłam na małą fuche, stoje na światłach - zielone jade a tu nagle samochód przede mną uderza w dwóch przechodniów bo gałgany po meczu z NL chyba w głowach procentowo mieli i na czerowonym prechodzili....

Facet przede mną hamował ale nie wyrobi i ten przechodzień przekoziołkował w powietrzu przez cały jego samochód po czym runął na ziemie przed moją maską:baffled: upadając dosłownie na głowe - myślałam że sobie kark skęci i to na 100%.....

Nie muszę chyba mówić jak sie zdenerwowałam że oddechu nie mogłam złapać a jakiś przechodzień zauważył że ja w ciąży i mi sie coś dzieje ...i mi pomagać chciał...:szok:

Oczywiście nie obyło sie bez policji - zeznań - a nawet pomoc medyczną chcieli mi oferować zeby sprawdzić czy z dzieckiem wszystko ok....:sorry2:

Kochane cały czas ten obrazek przed oczami mam.....
Ide spać, pa.

reklama
Do góry