reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

dobry wieczor, a slonko tak jeszcze ladnie swieci:tak:
dzisiaj moj malzon zaprosil mnie na obiad na strandpaviljoen normalnie czulam sie jak na wczasach. Jakbysmy sie mieli kiedys wyprowadzac to tylko tego bedzie mi najbardziej brakowac
Aniu ale bym zjadla taka drozdzowe z truskawkami

reklama
Dzień dobry....

Mnie dziś mój synuś taką serią kopniaków obudził że nie wiedziałam co sie dzieje!:-D A tu już prawie ósma a mama bez śniadania i nadal śpi....:-p
Pogoda cudna, dom posprzątany zaraz lece na targ pod domem zakupić truskawy - pieczemy ciasto i zmykamy nad wode....:-)
Mój M dzisiaj rano wybył na morze na połów łajbą - bedą łowić makrele.Mniam-mniam... potem je uwędzimy bo sprzęt do wędzenia na balkonie też zakupiliśmy w tamtym roku jak wspólnie złapaliśmy 66sztuk!;-)
Powiem wam że mi troche żal że mni tam teraz nie ma...super zabawa!No ale bałam sie że bedzie bardzo gorąco, i może nie będe sie tak czuć komfortowo w ciąży na łódce...:sorry2:

Ale za to wieczorem - dzieci zostają z babcią a my jedziemy na Belgie na imprezke urodzinowo-grillową!!!:-D:-D:-D Jupi, tak sie cieszę...bo dawno tych znajomych nie wiedziałam...

Pauka ty po prostu niesamowita jesteś z tym tortem.Otwórz cukiernie!!!! Chyle czoła przed tobą...:tak:

Gosiu ale ci dobrze z takimi obiadkami nad morzem, szum fal i mężuś...super! A na ciasto zapraszam!!!!:tak::-)

Uciekam kobietki... cudownego dnia!

witam
Aniu udanej imprezki:tak:
Olgunia co u was?
Gosiu fajną niespodziankę ci mąż zrobił:tak:
Twigless Wszystkiego najlepszego ,Sto Lat!!!
My już po spacerku ,domek czysty zaraz idziemy nad morze:-)

Dobry

Twigless sto latek,mnostwa usmiechow,slonecznych dni i czego sobie tylko zyczysz.

Dobrego humoru,ale to juz wszystkim :

Tratwa płynie, a na niej czterech rozbitków: Niemiec, Polak, Rosjanin oraz Nigeryjczyk. Po pewnym czasie zaczęło kończyć się im jedzenie, więc postanowili wyrzucić Nigeryjczyka za burtę. Polak doszedł do wniosku, że to nie jest fair, więc wymyślił konkurs. Kto nie odpowie na pytanie, ten wylatuje za burtę. Zadał pytanie Niemcowi:
- Kiedy zrzucono bombę na Nagasaki?
- 1945 r.
- Ok, zostajesz.
Pytanie do Rosjanina:
- Ile osób zginęło ?
- 60 tys.
- Ok, zostajesz.
Do Nigeryjczyka:
- Nazwiska!

reklama
Hej....

I znów będzie piękna pogoda.....:-) Ja już na nogach bo oczywiście głodna od 7.00:tak:, mój jeszcze słodko śpi bo wróciliśmy po 3.00 ale warto było....:-D

Do góry