reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Generalnie na ucho to tu polecają KROPLE DO NOSA...:dry: jedynie co moge doradzić to wizyta w aptece przyszpitalnej....:tak:Tam napewno coś konkretnego polecą....

witamy w upalny poranek

no i mamy pierwszy klopot : :-:)-(
mala dostala na buzce czerwone krostki ,siedze od rana w necie i szukam co to ?? to podobno albo tradzik niemowlecy albo hormony tak mi powiedziala pani w przychodni bo nigdzie wiecej nic nie ma wiec to juz nie potowki ,bo tylko ma na buzce i moze wiecei co robic zeby jej to troche podleczyc od wczoraj przemywam woda przegotowana na zmiane z rumiankiem :zawstydzona/y::tak:
Mikolaj nie mial czegos takiego wiec niewiem co robic ?? moze jest jakas masc albo cos -z gory dzieki za rady !!
Milego dnia

Witam

Mamo Mikołaja myśle że to może być trądzik:tak:Widziałam go u paru dzieci :tak:

My czekamy aż Misiu się obudzi i nad morze tradycyjnie

miłego dzionka

Witam!!!
Karola ja tez juz tradycyjnie nad morze, tez czekam na malego i w miedzy czasie obiad gotuje: pange z chinskim makaronem i warzywami, szybkie i lekkie na ta pogode
MamoM. nie mam pojecia co to moze byc moj Daanu tez nigdy czegos takiego nie mial:no:
Automegd ja mam w domu krople do ucha nazywaja sie OTALGAN - oordruppels i na pewno to bylo kupione w DIO albo ETOSie, tylko ze w niedziele takie sklepy chyba nie sa otwarte:dry: albo jeszcze mozesz isc do lekarza ktory dyzuruje w niedziele ale on pewnie zaleci ci paracetamol wiec odrazu wez podwojna dawke przynajmniej bedzie mniej bolalo:baffled:
Udanej niedzieli!!!!:-)

Dzień dobry :-)

Witam po dłuuugiej przerwie :-) U nas super, w zasadzie po części super, ale o tym zaraz. Wakacje w Turcji bajeczne:-) Nie pamiętam takich świetnych wakacji. Hotel absolutny wypas, całkowicie przystosowany dla rodzin z dziećmi, były aquaparki, wesołe miasteczko, plac zabaw, animacje i wszystko o czym tylko mozna pomarzyć. Za rok jedziemy na dwa tygodnie:-) Postaram się wstawić zdjecia, ale nie jestem jeszcze w domu i muszę jakiś program do zmniejszania obczaić.

W pon. po przyjeździe sprzedałam mieszkanie po babci, no i tutaj już przestało być super, bo moja mamusia z braciszkiem ukradli prawie połowę z tych pieniędzy. Do tego zostałam oczerniona przed rodziną, że nie chcę się z bratem dzielić... pominę fakt, że spadek po ojcu zagarnęli w całości oni, bo ja miałam dostać mieszkanie po babci... więc w przypływie miłosierdzia postanowiłam sprzedać mieszkanie i spłacić długi mojego brata,... no i tak mi się odwdzięczono... ale jakoś to przełknęłam, na razie jednak nie byłam w stanie wrócić do Nl, więc zostałam u teściów, ale myślę, ze za jakieś dwa tygodnie wrócę do domu. W zasadzie we wterek idę kupić bilet, bo też nie chcę komuś na głowie za długo siedzieć. Takze będę teraz w miarę regularnie zaglądać.

Młoda z brzucha szaleje. Zrobiliśmy sobie sesję z brzuszkiem. Zdjecia skromnie powiem bardzo mi się podobają;-):-) Też postaram się wstawić:-) Zrobiliśmy też w środę usg 4D i Bianka jest identyczna jak Inga:-) Jotka w jotkę:-) To chyba na tyle

reklama
Bry

Przed sklepem w lesie stoi w kolejce mnóstwo zwierząt: niedźwiedzie, lisy wilki, jeże... Przez kolejkę przepycha się zając. Rozpycha inne zwierzęta łokciami, wreszcie jest na początku kolejki. W tym momencie łapie go niedźwiedź i mówi:
- Ty, zając, gdzie sie wpychasz?! Na koniec! - i mach, rzuca go na koniec kolejki. Zając znowu się przepycha, ale znowu łapie go niedźwiedź i odrzuca na koniec. Zając powtarza swój wyczyn jeszcze kilka razy, ale za każdym razem niedzwiedź wyrzuca go na koniec. Wreszcie obolaly i wkurzony zając otrzepuje się i mówi:
- Nie to nie. Nie otwieram dzisiaj sklepu!

Do góry