reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witajcie znowu....
Oj strasznie długo mnie tu u was nie było....Coś tam doczytałam ale nie wszystko mi sie uda nadrobić...:/
u mnie ok...mieliśmy teraz urwanie głowy, bo przez ostatnie 2 tygodnie wymieniali pionu kanalizacyjne(czyt. W KOŃCU) w naszej bramie w bloku gdzie mieszkamy...:/ Sajgon oczywiście w domu, teściu musiał mi pilnować chaty, bo my oboje w pracy, a ja wracałam to cholera mnie brała....:S Ale już po wszystkim...

No i wystarałam się o dodatkowe zajęcia od września z dziećmi....Gry i zabawy ruchowe będę prowadzić z dzieciackami z podstawówki, kl.1-3.:D JUUUUUPI!!! Jeszcze tylko znajdę coś na etat i już będzie dobrze!

Aniu co to za kradzież? Napisz jak możesz, jeszcze raz...A tak wogóle to jak się czujesz???
Robale myślę, że w porę urywasz tą sytuację...Z każdym dniem dłużej, byłob ci napewno trudniej....

Przepraszam, że nie wspominam o wszystkich pozostałych, ale nie pamiętam o czym pisałyście....

reklama
Witaj Pauka...

Co do kradzieży to było to w zeszłą sobote...jakiś "miły pan" zawinął mi torbe plażową z zabawkami,żarciem na piknic, telefonem ,papierami od auta,2paszportami i kluczami od domu ze nie wspomnie o dopiero co wyrobionym prawku holenderskim!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No ale już prawie wszystko wyrobiłam - czekam tylko na papiery od auta jeszcze... troche to kosztowało oczywiście kasy i nerwów ale cóż....:sorry2:
Nie bede sie już denerwować...
Poza tym czuje sie super.....wczoraj byłam na kolejnej wizycie u położnych- wsio OK!:-D
A jak twoje dziewczynki?

O kurcze...No to nieźle...Takiemu sku....owi to bym ręce przy samej d.... ucięła!

A moje dziewczynki ok...Rozrabiają na całego, a Majci to juz się włączył "bunt dwulatka";) wszystko jest na nie....No i nie wiem czy Wam pisałam , to znów nas czekają testy na alergię, bo Majka jest prawdopodobnie uczulona na sierść kota!:/

hej:-)

i ja sie dzisiaj odezwe;-)

podczytuje was ale niekiedy nie mam czasu na pisanie...

my jutro wyjezdzamy do PL na wakcaje, 3i pól tygodnia:-) a w sobote mamy wesele:tak:

pauka- teraz bedziecie jej robc testy skorne? nie jest jeszcze za mała?

robale- ja pilnowalam koleżance dzieci gdy jej cos nie pasowalo, i jak slyszalam "kocham cie ciociu" to czlowiekowi tak sie cieplo na sercu robiło, chyba każdy tak sie przyzwyczaja do dzieci:tak:

aneta-czyżbyście piekli tort na dzien ojca?;-):-)

czarna- u mnie było tak jak u ciebie-wody przebijali mi w szpitalu:baffled:

juz nie pamiętam co miałam jeszcze napisac:baffled:

miłego dnia ;-)

U kumpeli cisza.Byla polozna i karza czekac.Jak do rana nic sie nie ruszy to ma przyjechac na 10 do szpitala.Ojjj nie wiem co bym zrobila.Ja mialam skurcze ale wody mi nie odeszly,a tu na odwrot.No ale nic nie poradzi.W kazdym razie gin.w szpitalu juz poinformowany o wszystkim.

Niunia spokojnych wakacji,bawcie sie dobrze na weselichu i wypij nasze zdrowko ;)

zmykam do malej,obiadu nie gotuje bo dopiero do domu weszlam i juz sie nie wyrobie wiec pizza

Hej...

Czarna no to nadal trzymamy kciuki....:tak:
A ja sie zapomniałam wampochwalić jaki kostium zmontowałam :-p z pomocą mojej mamy naszej Karci na bal przebierańców w szkole bo wczoraj miała....:-D
Tematyka były indianie i kowboje....super imprezka była z wigwamami:tak: - nauczycielki tak taniec indiański odtańczyły że mi gały wyszły!:szok::-D

A to moja królewna....

reklama
Hej dziewczynki, milego popoludnia Wam zycze!
u nas tyle sie pozmienialo.. musze Wam w koncu napisac! :)
PaulinaAnna, trzymaj sie, jakby cos Ci bylo trzeba, to pisz, w koncu nie mieszkam tak daleko ;) auta juz niestety nie mamy :zawstydzona/y: ale cos sie wykombinuje :)
Robale, mysle, ze jestes super nianią, wiesz. A na marginesie to mysle, ze to do CIEBIE i TYLKO do Ciebie nalezy decyzja, czy kontynuowac prace.
Ania, jak brzusio?
Czarna, powodzenia dla kolezanki. Bedzie dobrze!
Ja uciekam do projektu, bo nie wyrabiam.
pa!!

Do góry