reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Na posterunek policji w małym miasteczku wbiega zdyszany facet.
- Szybko! Aresztujcie mnie, rzuciłem w żonę młotkiem!
- I co, zabił ją pan?
- Spudłowałem, ale ona zaraz tu będzie!

Dzień dobry
Kasiu cieszę się że w pracy dobrze. Mąż Twój opowiadał jak Zosia płakała, szkoda malutkiej ale teraz będzie lepiej :tak:

Anetko biedny Oliwierek, jak Ty to zniosłaś. za balony strasznie dużo zapłaciłaś :szok:

Karola zdrówka dla synusia.

A my wczoraj byliśmy u Mamy Mikołaja, poznałam malutką, jej męża, a nawet Mikołaj się pokazał, mój M taki zadowolony, mówi : " jacy oni jajcarze :-D:-D:-D, już ich lubię ".
Dziś na 14 do pracy, a wieczorkiem wypad na rowerkach

Witam,
noc tragiczna :-(, dałam mu paracetamol na noc, ale chyba nie pomógł :no:. Oliwierek wymyślał co chwilę mleko, sok, to siku i tak całą noc przemaszerowałam po mieszkaniu. Wkładał ręce do buzi i mówi, że boli:-( Tylko łyk zimnego soku mu pomagał na chwilę, więc musiałam chodzić od lodówki do łóżka co ok 20min. Jestem nie wyspana :no:, Oliwierek również, ale chyba nie zamierza zasnąć :no:. Nie chce jeść :no: wczoraj przez cały dzień wypił butelkę mleka (nic innego nie chciał) i dziś drugą i to wszystko:szok::-(
Niko miał wczoraj rapportdag w szkole i jesteśmy pod wrażeniem :-) Pani nie może się nadziwić jak on sobie świetnie radzi i zaznaczyła, że jest mistrzem w rysowaniu (po tacie :tak::tak:), to prawda nie pamiętam ani jednego dnia w którym Niko nie narysował chociaż jednego (zazwyczaj z 5-10) rysunku w ciągu dnia ;-):-):-D Przeważnie wszystko rysuje dla mamy, więc moje szuflady w sypialni już dawno się nie zamykają :-D:-D
Powiedzcie mi dziewczyny jaka tv nl jest najkorzystniejsza :confused: i najlepsza :confused: To jest na zasadzie dekodera tak jak np Polsat - dekoder+karta :confused:

Witam

ROBALE -ha ha jacy z nas jajcarze tak krotko byliscie ze nawet nie zdazylam kawy zrobic ,mam nadzieje ze niedlugo to powtorzymy :tak::-D

moja mala ma jakies zle dni oststnio spi jakos niespokojnie i ja tez dzieki temu dzisiejszej nocy moze w sumie sie kiwnelam 3 godzinki bo co chwile mnie budzila stekaniem szukala smoka itd...:no::no:

a co do szczepien ktoras pisala ze czeka na wezwanie to my niestety tak mielismy z mikolajem i moj J dzwonil kilka razy zeby wreszcie nas umowili bo stale zapomoinali albo cos tam... ze w koncu ostatnia szczepionke nie dostal juz chyba pneumokoki ale nie jestem pewna bo byl juz za duzy !!:wściekła/y::wściekła/y: bylam taka wsciekla ze myslalam ze je pogryze jak poszlam na szczepienie po 3 msc dzwonienia a ona mi mowi ze on juz jest za duzy na to szczepienie.kazde szczepienie przesuniete o kilka msc mial dlatego tak wyszlo !!! teraz juz nie bede czekac tylko dzwonimy od razu !!!!:szok::-D:tak:

Witam
Aniu piękne zdjecia małego ,ja też takie chcę:tak:;-):tak:
Aneta powiedz Olisiowi ze jak przyjedzie do cioci to dostanie prezent za to ,ze był taki dzielny:tak::tak:Brawo dla Nikusia za tak do dobry raport:tak:Macie mądre dzieciaczki:tak: Co do nocy to łącze się z wami:eek:My też nie mieliśmy za wesoło.Michał jak sikał to strasznie płakał i się dłowił.Wczoraj byłam z ni u lekarza a dziś w szpitalu .Oczywiście stwierdzili ,że w tym wieku jest normą ,że siusiak boli i jest czerwony:no::wściekła/y:Gdybym go nie zapytała to nawet maści by nie przepisał:wściekła/y::wściekła/y::no:

Już rozumie wasze nerwy na lekarzy:crazy::eek:
Momo Mikołaja holendrzy zawsze mają czas:eek:

Moja opiekunka pojechała do polski i mam przymusowy tydz wakacji a kasa by się przydała:zawstydzona/y:

idę mysleć co na obiad...

Karola to pewnie zapalenie pęcherza i miałam go wiele razy bez leków nie minie:no:
Poczytaj na necie co dla takich maluszków jest dobre na zapalenie pęcherza.
Oliwierek właśnie zasnął jak mamy jechać po brata do szkoły. Żal mi go wybudzać, bo miał ciężką noc, ale może uda mi się go włożyć do auta i nie obudzić.
Karola zdrówka dla Michałka :tak::tak:

Witam dziewczyny,
nawet nie mam czasu Was czytac :( u nas takie jaja sie porobily, ze nawet mi sie pisac nie chce :no: Wole czytac, co u Was :)
Automedg, mamy coreczki w jednym wieku, teraz zobaczylam :)

reklama
Hej...

Ale tu ruch!:szok::-D
My dzisiaj zaopatrzyliśmy sie w reszte z krampakietu plus butelki,smoki itp....Fotelik odkupiłam od znajomej w komplecie z wózkiem:-D i do tego dostałam karton ciuszków 50-62cm.... poza tym w końcu kupiłam telefon bo mi dziś wyrobili prawko więc mogłam sobie wziąść w abonamencie...
Bez telefonu to mi sie dziwnie żyje - i tak długo wytrzymałam od tej kradzieży:-p!

Anetko mam nadzieje ze mały w koncu przestanie cierpieć.... a wszystkim "nocnym markom" zycze spokojnych snów.:tak::tak::tak:
Sencilla dobrze cie widzieć....:cool2:
A gdzie sie podziała CARINIO?:eek:

Do góry