reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Aneta 100 lat dla Piotrka:tak:Pewnie już świętujecie....;-)
Niunia miłych wakacji!
Pauka super że bedziesz miała spotkania z dziećmi:tak:Małymi kroczkami do celu:tak:
Sencilla co tam słychać ,jak dziewczynki?
Aniu piękny strój :tak:Karinka ślicznie wygląda w nim,prawdziwa kowbojka:-)

Dzięki dziewczyny za komplementy.... Karcia była przeszczęśliwa jak go zobaczyła!!!:-D
Anetko czy twój mąż ma urodzinki w Dniu Taty?:confused:

Ja zmykam bo jeszcze muszę przestudiować spójniki z holenderskiego....:dry: a jak na razie to magia dla mnie:-p...

Do jutra....

O widzę, że przywołałam niektóre z was ...;) Ale sobie dolewam:D

Niunia Maja juz miała w zeszłym roku testy robione, ale wtedy nic nie wyszło...
Karolka ja też jeste tego zdania co ty...Może do września jeszcze coś się znajdzie...:)
Aniu przebranie bombowe!!!!! Karinka wyglądała jak prawdziwa Kowbojka z Texasu!:)

Spokojnej nocki kobietki!

Karola dziękuję w imieniu męża:tak:
Niunia, Aniu tak mój mąż obchodzić dziś podwójne święto:tak: Myśleliśmy, że dziś będzie kolejna okazja do świętowania, ale egipskie klimaty nam nie sprzyjały :-D, jedna I
Robale ja uważam podobnie do Sencillii, Ty powinnaś decydować o tym czy chcesz pracować czy nie:tak:
Sencilla długo Cię nie było, co tam się u Was dzieje:confused: Chyba dobrze, bo pracę masz:confused::tak:
Aniu Ty to masz talent i wcale się nie dziwię, że Karince się podobał, bo strój jest świetny :tak::tak::tak:
Czarna trzymam kciuki za koleżankę:tak::tak::tak:
Niunia udanego weseliska :tak::tak::tak:
Pauka mój mały też ma alergię, obecnie stwierdzili, że to egzema (ja uważam inaczej) i mamy maści sterydowe, bez tych maści jest masakra, a nie wolno ich długo używać:no: Nie chcą nam zrobić testów, bo uważają, że jest za mały:baffled:

Miłej nocy

reklama
Bry

my niedawno co wrocilysmy z .....porodowki:cool2:

Wiktoria urodzila sie zdrowiutka wazy 3900 i ma 52cm.Porod byl ciezki,Asia bardzo narzekala na bole krzyzowe,juz nie wiedzialam jak jej pomoc oprocz dodawania otuchy slowami i masazem plecow podczas skurczy.Jessi byla grzeczniutka i dzielnie dala Mamie wspierac "ciocie".Tata nie zdarzyl na porod,ale udalo mu sie dobiec na przeciecie pepowiny:tak:
Dziewczyny musza zostac w szpitalu 24h na obserwacji ze wzgledu na to,ze urodzila tyle czasu po odejsciu wod plodowych.Ide teraz pokiziac sie z moja Mala akuszerka ;-)i udamy sie na drzemke bo tam to tylko 2 razy na krotko oczka zamknela i jest wymeczona.

Sencilla co to za zmiany u Ciebie:confused:

Do góry