reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dzien dobry po 2 i pol tyg prawie :-)
wakacje minely nam super pogoda dopisala na dzien dobry mielismy 32 stopnie i tak w sumie przez 14 dni mielismy temperature 25-34 stopni, tylko 4 dni bez slonca byly :-)
poza tym to bez zmian
zawiozlam mala do zlobka wiec mam czas zaby na spokojnie zrobic pranie, ogarnac chate, poprasowac i przegladnac skrzynke pocztowa ( 376 nowych wiadomosci) :-D

witam na forum nowe mamusie

milego dnia

reklama
Witajcie

u nas weekend spedzony w domku. Pogoda w ogole nas nie zachecila zeby nos wytknac z domu hihi
Moj M. dzwonil dzisiaj w sprawie tych szczepien dla Malej i powiedzieli ze w ciagu 2 tygodni powinnismy dostac odpowiedz...
Mam nadzieje ze to nie bedzie za pozno bo juz minelo 10 tygodni od poprzedniego szczepienia i nawet wczoraj zaczelismy sie zastanawic czy nie podskoczyc do Pl na szczepienie...
Co myslicie? Mozna jeszcze poczekac?
A dzisiaj niewiem czemu ale glowa strasznie mnie bolii... a tu taka ladna pogoda ze az grzech siedziec w domku :)

Bylyscie na wyborach?

aneta 222 > hehe ale sie usmialam z tej historii w szkole :) ciekawe co by powiedziala jakby ktos taka prawdziwa gwara jej cos powiedzial...
Mi niestety zdarza sie ze przeciagam po slasku ale juz coraz mniej na szczescie. Ale tylko akcentuje :)

aniahaven > urocze zdjecia! sliczne malenstwo :)

Czarna_Smoczyca > widac ze super sie bawiliscie!

Dzien dobry!!!
Robota odwalona, jeszcze 3 razy i jedziemy do PL na 2 dlugie tyg.:-) Pogoda piekna wiec trzeba bedzie na plaze jechac po takiej dlugiej przerwie:tak: moj M. obiad ugotowal wiec na luzie juz dzisiaj
Aniu Twoje malenstwo na zdjeciach przesliczne, czy to juz jest teraz standart takie zdjecia czy trzeba miec specjalne slkierowanie???
Agasta fajnie ze urlop sie udal, po takich wakacjach od razu inaczej patrzy sie na swiat
Czarna ale twoja mala fajnie plywa chyba czesto chodzicie na basen, moj Daan sie jeszcze topi:eek::-D ale tez uwielbia chodzic na basen
Kasiu powodzenia w pracy
Aneta napisz jak poszlo

Witam,
Gosiu jesteśmy już w domu, Oliwierek właśnie śpi. Strasznie płakał, powiedział, że :no: kocha mamy :no::no::-:)-:)-(, bo go zawiozłam do szpitala i kazałam mu ała zrobić :no2::hmm: Chciał schodzić z łóżka operacyjnego i mówił, że idzie do taty :-( Ma trochę opuchnięty nos i jeszcze trochę krwawi:-(
Kupiłam mu 2 balony na pocieszenie w szpitalu zapłaciłam 15e:szok: (7,50*2) i nie zdążyłam do domu wejść i już jeden pękł :-:)wściekła/y:
Karola zdrówka dla Michałka:tak: To pewnie jakiś wirus, bo mojej kumpeli mały też wymiotuje i jej kumpeli dziecko również:confused2:
Miłego popołudnia dziewuszki :tak:

Ostatnia edycja:
Anetka wyobrazam sobie co musisz czuc tym bardziej jak jeszcze dziecko ma zal do ciebie:-(ja na glupim szczepieniu placze prawie z Daanem a co dopiero ty musialas przejsc. Najwazniejsze ze sie wszystko udalo bez komplikacji, a to dla jego zdrowia i na pewno szybko zapomni:tak:trzymajcie sie
do mnie chyba @ zawita bo jem na zmiane czekolade z chipsami:eek:

Hej...

Ja w końcu siadłam na dupie, mama przyleciała pogoda sie poprawiła! :-D
Anetko nie martw sie... ważne żeby wszysko sie dobrze pogoiło....:tak:
Gosiu to jest dobrowolne usd 4d, i kosztuje ok 110€- robisz sobie rezerwacje terminu i ...już!;-)

Zmykam pod prysznic...

reklama
Do góry