reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Mój mąż i jego siostra wychowali się wśród dziadków na wsi i powiem Wam szczerze mój mąż mówi całe szczęście poprawnie, że tak powiem "nie godo", ale moja szwagierka jak mówi to czasem zastanawiam się co to znaczy :szok::szok::szok::szok: podałabym przykład, ale się wstydzę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i niby z tej samej krwi i kości, ale zupełnie inni - całe szczęście :-D:-D:-D
Aniu ja nigdy nie miałam celującego z j. polskiego zawsze db+, więc robię błędy jak każdy (tak myślę), ale staram się nie robić :-):tak:
Gosiu my też myśleliśmy, że na plażę się wybierzemy, aby utrzymać opaleniznę chociaż do lata, a tu d...pa :baffled:

Wczoraj upiekłam rogale, rano babkę (kawałek zostało, bo resztę zabrałam do szkoły), ale potrzebuje szybki przepis na kolację :tak: Prosta sałatka, jakieś smaczne i proste danie :confused: Goście za pół godziny będą:tak: W moich stronach jeszcze imieniny się obchodzi, ja nigdy wielkiej imprezy nie robię z tej okazji, ale zawsze siostra z winem przyjeżdża i ja do niej również:tak:

reklama
Anetko ja też nie "godom" hihi z polskiego miałam zawsze "5" ale mam takie naleciałości wojewódzkie jak każdy...:-D
Gosiu zdjęcia wrzuce potem bo teraz mam mały wir porządkowy w domu... ale fajne fotki wyszły!:tak::tak::tak:
Zimno brrr... dzieciaki okrutnie niedobre ale ja myśle że to przez ten wiatr i ogólnie nietypową pogodę...
Zmykam dokonczyć co mam zrobić bo potem mój M jedzie na nockę ...a ja chce mieć "swój czas wolny" a nie nadrabiać zaległości.A tak to jego jeszcze TROSZĘ :-) wykorzystam...hiihi a co....:laugh2:

Bry....wieczor

ja mam juz wolne.Moj P zaoferowal sie,ze on dzis polozy Jessi spac:szok:zawsze musze o to walczyc,a w sumie jedynie w weekendy go o to czasem prosze.Mysle,ze to dlatego,ze mu dzisiaj juz dalysmy prezent na Dzien Taty:tak:wyproszona elektryczna golarke:-)

Wcinam arbuza i laba.

Do jutra kobietki,spokojnej nocki

Hej..

Mój M też prezenty na dzień taty:cool2: już zebrał wczoraj bo mój Erni taki w goracej wodzie kąpany i nie mógł wytrzymać z tym swoim prezentem z przeszkola!:-D
Moi już też śpią już a mężuś od 18.00 na rybkach...
Serniczek sie upiekł pięknie - pachnie przepysznie w kuchni - czekam aż ostygnie!:-p

Witaj Kasiu znowu z nami...:tak:
Czarna ja zamiast arbuza wcinam truskawki!:-D

A to fotki naszego maleńkiego synka....:laugh2::laugh2::laugh2:

Sorki że was tak zasypałam ale nie mogłam sie oprzeć...:cool2: a pozostałych fotek jest ponad 72!:-D

reklama
Dzień dobry, u nas dziś dzień truskawki :) zapowiada się fajna impreza, tylko szkoda że mój mąż w pracy, szef obawia się że sam sobie nie poradzi, to go wziął na pomoc, hehe. A po południu nasz Pedro będzie obcinany. Miłego dnia

Do góry