reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Powiem wam że odkąd wróciłam z tych moich "wakacji" z PL to ciągle coś sie mnie czepia....:dry::eek:
Mało tego drodze na policje o mało nie zaliczyłabym takiego "dzwona" w auto przede mną /tak sie zamyśliłam tym nowym zmartwieniem/ że gdyby nie mój M sie udarł:-D na mnie to chyba byśmy nawet samochodu sie pozbyli.... Na szczęście ABS zadziałał aż zaśmierdziało....:szok:
No wiem że dużo załatwiania przede mną ale ja jestem z tych co lubią biurokracje holenderską i te wypałenianie formularzy!!!:-):-D:-)

Tym optymistycznym akcentem koncze mój dzień i zmykam do łóżka...
Pa...

reklama
Bry

a my mamy lewa gorna 2 i juz prawie widac druga i obie jedynki:tak:juz nawet jej dzisiejsza pobudke o 4:15 wybaczam.Moze teraz bedzie normalnie sypiac.Ludze sie ze to przez zeby te wczesne pobudki:-D

milego wszystkim

Czarna no to GRATULACJE.... :-D:-D:-D

Anno dziękuje za ciepłe słowa.....

My dopiero wstaliśmy, hihi a na dworze tak zimno brrr... w planach były lody z rana ale może poczekamy troszkę na słonko!;-)

A my wlasnie wrocilismy z nad jeziora.Bylismy tam pierwszy raz i obeszlismy cale na okolo.Miejscami ciezko bylo bo to sciezka wydeptana "pojedyncza" a my ze spacerowka,ale nie poddalismy.Ja to w szoku bylam,ze w naszych okolicach takie cudo,poczolam sie jak w domu w polsce.Jessi teraz odsypia bo drzemka o 9 co zawsze trwa 2h to dzis trwala 40min.Ide zaraz szykowac obid.Dzis na leniucha,spagetti.

Aniu jak tam lody

No właśnie sie wybieramy na spacerek...i na lody ...i na huśtawki po drodze...:tak:
Mój o 15.00 jadzie na rybki wiec gotuje rosołek na obiadek...:-D a my zmykamy...

hejka
u mnie wszyscy spia w domu wiec ide sie polozyc na godzinke ,pozatym wszystko ok czas szybko leci mala coraz slodsza....:-p:happy2::sorry:

Aniu ty moze nie ruszaj sie z domu bo jakis pech sie do ciebie przyplatal czy co???? :no::-)

wymyslilam dzis ze jak pojedziemy robic paszport malej to po drodze was wszystkie odwiedze haaaaa ,pewnie nam by tyg nie starczylo:-D:-D:-D tak was duzo na tamtym koncu Holandi -oczywiscie zartuje :tak::tak:

MamoMikołaja ja serdecznie zapraszam na kawkę, żaden problem!:-D
No samepowiedzcie jak si coś mnie uczepiło:dry::dry::dry: chyba Anetka:-) mi oddała bo ona też nieraz nieźle podżyła... no może sie odmieni w końcu....
My po obiedzie już ,mężuś poleciał na rybki, dzieciaczki malują farbmi na balkonie...a ja zmykam na kanape....;-)

Hej,
a już myślałam, że o mnie zapomniałyście :-D
Wróciliśmy wypoczęci jak nigdy:tak::tak::tak: Wakacje prze udane, było BOSKO - chcę jeszcze :-D:tak:
Aniu nigdy nieszczęścia bym Ci nie podrzucała :no::no: Głowa do góry, trzeba dużo myśleć optymistycznie to samo przejdzie:tak:
Mamo Mikołaja i Paulino Anno ogromne gratulacje z okazji narodzin Waszych skarbów:tak::tak: niech się zdrowo chowają :tak::tak::tak:
Czarna i Tosienka spóźnione lecz szczere życzenia urodzinowe:tak::tak: Dużo zdrówka i samych pogodnych dni:tak::tak:
Witam nowe mamusie:tak::tak:

Ja chyba rezygnuję z pracy, bo moja opiekunka wyjechała do pl, a ja już nie mam siły i nerwów szukać kolejnej :no::no::no:
Uciekam ogarnąć mieszkanie:tak: Do później:tak::tak::tak:

reklama
Anetko....

Nie miałam nic złego na myśli...to taki zarcik był!:-D Mam nadzieje że sie nie gniewasz...a co do optymizmu to naprawdę mi go nie brakuje... po prostu taka kolej rzeczy, a jutro jet nowy dzień i tym sie trzeba cieszyć!:-)
Fajnie że wypoczęłaś... i mam nadzieje że mimo wszysstko kogoś znajdziesz...

Ja zmykam pod prysznic... lekcje odrobiłam, dzieci już po kąpieli a męża jeszze niema...:eek:

Do góry