reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
no tak sobie pomyslalam, bo nie wiem jak u was na ladzie ale tutaj u mnie ogorkow nie widzialam niestety:dry: a ogrodka tez nie mam zeby sobiie posadzic. W zeszlym tyg. kupilam 2 pomidory i wsadzilam do duzych doniczek, zobaczymy czy cos mi wyrosnie;-)

Witam...

Ale fajnie Gosiu w pracy miałaś.... ja zamiast oglądać mecz z moimi to zaliczyłam Gemeente - nowe prawo jazdy dostane za tydzień/ musiałam za nie zapłacić prawie 80€ :szok: bo jakieś koszty dodatkowe za zgubienie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:/potem byłam w ABN AMRO bank bo tam miałam ubezpieczony samochów i do tyg. przyślą mi nowy orginał naszczęście bezpłatnie!:-D Przez internet zamówiłam nowy komplet papierów od auta i bedą za 2 tyg tylko pierwsze jakis formularz musze podpisać ale przyjdzie on pocztą....
Przy okazji zrobiła 2 części portfolia:-) bo na policje tez poszłam i pani grzecznie potwierdziła na moim formulrzu ze sobote preprowadziła taką rozmowę ze mną...

Tak więc kochane MOJE PORTFOLIO JEST GOTOWE!!!!:-D:-D:-D w tylko 11 dni zrobiłam ponad 20 przykładów samodzielności w Holandii....

Anetko ja teraz ide na łatwizn i nie kisze ogórków sama:-p teściowa, dziadek mojego M i moja mama robią nam w takich butlach 5litrowych po wodzie mineralnej :tak: i potem sobie je tu przywozimy albo znajomi podrzucają...może je otworzyć i przełożyć np do weków i nadal sie trzymają dobrze!!!:tak:

Gosiu ja takie ogórki u nas w Bredzie widziałam w tureckim sklepie...ale nie wiem jak one by sie kisiły bo to ważne jak są hodowane - ale warto by spróbować zrobic takie małosolne na szYBKO.Chyba podpuszcze moje M w sobote żeby zrobił...:-D

Aniu czyli nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:-) portfolio masz mozesz egzamin robic:tak:
a ogorki w tym roku sprobuje w sklepie naturalnym zamowic, tylko ze ja nigdy nie kisilam ogorkow:eek:

Dzień dobry....:-D

Moje najmłodsze dziecko już sie wyspało :szok: i sobie walki ringowe z moim brzuchem urządziło, więc ja już po sniadanku....Czarna a wy śpicie?:confused:
Tak Gosiu dzisiaj ide z tym portfolio do zaakcetowania;-) i zeby mi wysłali na egzamin bo chcę chociaż tą częsć zrobic zanim synek sie urodzi:-)
Po wakacjach ja już nie będe chodzić do szkoły tak mi coach oznajmiła.... i bede miec to 16 tyg macierzyńskiego!:tak:

Bry

no my dzisiaj wyjatkowo pospalysmy do 5:30,ale za to mialam pobudke przed 3 w nocy,strasznie te zebolki dokuczaja.Moja dziecie nigdy az takie marudne nie bylo.Jak tylko ja zostawiam sama na podlodze to zaczyna sie krzyk.Czasem tylko sie na chwile zapomni i zabawi.A w nocy 3 razy bralam Jessi na rece zeby polulac,odkladalam,ale sie po chwili budzila wiec sie poddalam i wzielam ja do nas do lozka.Pewnie by w koncu zasnela,gdybym troche przy niej postala,ale plecy dokuczaja i nie dalam rady.Rano wzielam prysznic,a mala zasnela niecale 20min temu.Pewnie wstanie po pol godziny,ale juz ledwo na oczka patrzyla.

Ania a mowilas w Gemeente,ze ty ich nie zgubilas tylko,ze ci je ukradli??To przeciez nie to samo.Ale podejrzewam,ze to nie ma znaczenia.Musisz poniesc koszta wyrobienia nowego i juz.Tak jak w PL.Moj P zgubil tutaj dokumenty i wyrabial wszystko od nowa to tez placil normalnie,jak za wyrobienie pierwszych.

Pogoda zapowiada sie ladna wiec milego dnia wszystkim

Tak Czarna mówiłam że mnie okradziona:tak: i nawet gościu widział aangifte z policji ale to nie zmieniło znaczenia...:no: że musze zapłacić za nowe i już....

Ja za chwilkę zmyka do szkoły a po drodzę musze zatankować auto bo mi sie zapomniało o wczoraj rezerwa sie odezwała:-p... miłego dnia bo pogoda za oknem cudna!:-)

Witam,
ja co zmieniam kraj tzn klimat to się czyszczę:wściekła/y: Najpierw w PL później w Egipcie, znów w PL i teraz w NL :szok::szok: Myślałam, że nie zdołam dziś Nikodema do szkoły zawieźć :no:
Karola Ty nie chcesz czasem moich sprzątań:confused::confused::confused:
Czarna ja też mam problemy z kręgosłupem (mam skoliozę i wieczorem gdy kładę się do łóżka to z bólu wytrzymać nie mogę:no:) i pierwszy raz właśnie w Egipcie byłam na profesjonalnym leczniczym masażu i czułam się po tych masażach świetnie, ale niestety za 4 masaże zapłaciłam 105e :baffled: Za 4 może i nie dożo, ale za większą ilość tych masaży spora suma by się uzbierała :nerd:

reklama
witam
Czarna jestem z toba, to samo przechodze teraz z Daanem wychodza mu trzonowe zeby i juz od kilku dni goraczka tylko na rece chce, i ciagle piszczy placze, wieczorem nie moze dlugo zasnac, z tym tylko wyjatkiem ze on pozniej spi rano dluzej dzisiaj do 9. Ale tez jestem juz tym zmeczona, caly dzien z nim sama. Dobrze ze jeszcze czasami do pracy ide :sorry2:
Dzisiaj idziemy do CB ale z utrzymujaca sie goraczka nie beda go szczepic wiec za kilka dni czeka mnie znowu wizyta
Aneta a moze tytaj mozesz tez skorzystac z wizyt u masazysty, chyba w podstawowym ubezpieczeniu tez jest fizykoterapia. Moja kolezanka tez miala klopoty z plecami i byla wtedy na serii masazy i tez mowila ze jej to pomoglo

Do góry