reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam
Wiec zaczal nam sie WK i z chlopow juz nic nie mamy, moze sie walic i palic :-D ile to trwa 2 tyg.:confused:
Aniu dobrze ze z Ernim juz troche lepiej. Mowisz ze za generalke sie wzielas, mnie tez czeka ale zostawiam to na jutro, moj idzie to pracy to jak bede sama to szybko to ogarne-mam nadzieje:nerd:
A Aneta chyba jeszcze na wakacjach sie bawi

reklama
Bry

dziewczyny powiedzcie gdzie to sie takie dzieci rodza co spia do 9:confused:bo ja w tekie bajki nie wierze.Moja wstala dzisiaj o 4:30 i po mleku zdrzemnela sie jeszcze do 6:eek:
Ona mnie wykonczy:-)

Czarna Ty biedulko.... moi wstają ok 7.00 przeważnie z porywami do 8.00 jak dziś bo synek wciąż śpi....:tak:
A ja miałam ciężką noc o mi taki hemoroid urósł:-( i boli jak nie wiem, nic w domu nie mam bo ja niegdy takich problemów nie miałam...dzwoniłam o 24.00 do położnej i ta doradziła okłady z mrożonej torebki herbaty i ... rano do szpitala po recepte bo tam jest apteka czynna 24h i w weekendy też...
No to lece.... a raczej krocze bo chodzić nie moge....:eek:

Dzień dobry:-) Aniuhaven szkoda ze tak daleko mieszkasz ja mam tu wszystko na hemoroidy ,mecze sie z tym pare lat i naprawde ci współczuje ,juz 2 mi usuneli zostały jeszcze 2 ale nie jest to przyjemny zabieg i tak zwlekam.:-(.A my opiekujemy sie psiakiem od Robali moja Zosia strasznie szczęśliwa zaraz na spacerek uciekamy :-) Milego dnia dziewczyny

Dzieki wielkie dziewczyny za uspokojenie:) A jeszcze chciałam sie własnie dokładniej dowiedziec jak jest w holandii z lekarzami, bo moja mała choruje mi na alergie i do tego ma stan przedastmowy. Czy lekarza są kompetentni czy to tak jak u nas w polsce zależy gdzie się trafi 1 na 10 zdarza się sensowny.Pozdrawiam

Hej...

Automedg ja miałam szczęście w aptece i była bardzo miła pani:tak:;-)....doradziła a nawet poleciala sama do lekarza dyżurującego po recepte na ten mój specyfik bo była potrzebna....:-DUlga prawie natychmaistowa przynajmniej siedzieć na dupie teraz moge....hihi!
U nas słonko świecie ale chłodny wiatr! A my mamy w planach piknik w lesie...tylko leczo sie jeszcze nie udusiło...:-D
MMAlergika zależy gdzie trafisz ale na twoim miejscu weź kopie kartoteki dziecka żeby wiedzieli na czym stoją...będzie łatwiej....:tak:

Do specjalisty napewno sie dostaniesz skoro twoje dzieciątko musi byc od taką kontrolą...mam nadzieje że nie bedziesz miała problemz tym!:tak:

A my pikniku...i po policji od razu..bo nas okradli na tym pikniku do ch...ry!!!:szok:
Ukradli mi torbę plażową z papierami od auta, prawo jazdy,ID, 2paszporty, klucze od domu i telefon....:szok::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mam dość na dziś....:dry:

reklama
witam
nareszcie jakas sensowna pogoda i mozna wyjsc na dwor bo z Daanem juz ledwo wytrzymac mozna caly dzien w domu. Jeszcze wieczorem goraczke dostal mam nadzieje ze to na zeby bo w sumie caly dzien byl wesoly, zeby tylko jakas choroba mi sie nie przyplatala bo we wtorek mam wizyte w CB + szczepienie:dry:
Dziewczyny moze macie jakas wyprobowana masc na pekajaca i swedzaca skore miedzy malymi palcami u stop??? grzybica to chyba nie jest bo zdarza mi sie to raz na miesiac i po tyg przechodzi lub sie utaja:confused: i pozniej znowu, a nie chce mi sie do lekarza z tym isc
Aniu jakies fatum nad toba wisi.....:-( moze chociaz dokumenty wam odesla

Do góry