reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Aniahaven ja to bym po poludniu jak juz lekarz nie przyjmuje pojechala na izbe przyjec zwlaszcze jesli sie nie poprawi.

Mamo_Mikolaja to moze lepiej skontaktowac sie z lekarzem jesli to nie lekka wysypka tylko az plamy czerwone.Jesli to ci problemu nie sprawi to jedz do pediatry i niech ja obejrza.Trudno mi powiedziec co to moze byc.

Sie narobilo dziewczyny,trzymam kciuki za dzieciaczki

reklama
Witam
Aniu i jak lepiej? Ja bym zrobiła tak jak Czarna pisze lub jutro znów poszła do domowego...
Mamo Mikołaja a nie jet to skaza białkowa?
Czarna ale Jessi jest duża, Michał 3 tyg temu ważył 10 kg i miał 81 cm:tak:
Robale i jak w pracy?

Karola w pracy dobrze, mała jest słodka, dziś się mnie spytała czy zostanę do wieczora aby ją spać mogła położyć :-D, albo głaszcze mnie po ręce i mówi " ciociu zostań nawet jak mama wróci" :tak:.
My w sobotę wyjeżdżamy do Pl po krasnale dla szefa :-D, a Kasia ( automedg ) jes tak miła że zaopiekuje się Pedrem naszym, podczas nie obecności mojej i męża
Karola a co u was.

witam
Aniu moze to jakies chwilowe, strasznie ci wspolczuje to chyba najgorsze ze nie wiesz co jest twojemu dziecku a lekarze na dodatek to ignoruja. Jestem z Toba mam nadzieje ze to nic powaznego:-(

Witm...

Kochane mój synek po południu chodził już prawie normalnie...utyka tylko jakby na jedną noge jakby miał problemy z piszczelami a do tego bioderko tak dziwnie pracowało....poza tym chodzi momentami na palcach jakby miał krótszą nóżkę...i ogólnie to wygląda tak jakby mu nogi zdrętwiały a on chciał biegać....:-(
Wieczorem było prawie normalnie chociaż jak byliśmy na spacerze we czwórke to mial takie chwile jakby se potykał i tracił równowage....:zawstydzona/y:
Kto powie ze dzieci tak chodzą ale mój Erni naprawdę chodzi stabilnie bez potknięc i jakiś dziwnych zawirowań...

Przekopałam cały internet ale w sumie nic nie znalazłam...:baffled:na ten temat jedyne co może być to zbyt szybki rozwój kości itp mi do głowy przychodzi...:confused:

No nie wiemy jak nie unormuje sie to do poniedziałku to bede walczyć o skierowanie do neurologa.....:dry:
Najgorsza jest ta niewiedza i to że jak nie niego patrze jak próbuje dalej żyć normalnie- biegać skakać a wygląda jakby dopiero co nauczył sie chodzić po jakieś rehabilitacji....:-:)-:)-(
Tylko humor go nie opuszcza - śmieje sie i chichra non stop...

Do potem...

reklama
witamy
no niestety lekarz nas nie przyjal bo mala nie ma goraczki a te wieksze czerwone plamki zniknely ,zostaly na calym ciele wszedzie czerwone plamki wiec juz niewiem co to jest??? moze faktycznie potowki ?? kazali poczekac do poniedzialku chyba ze dostanie goraczki to przyjechac

ANNA117 AGNES ROBALE pisalam o naszym spotkaniu na kolejnym watku co wy na to ???

Do góry