reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Ja już na dziś skończyłam prace...:-D
Byłam z moimi szkrabami i naprawde w szoku jestem że tacy grzeczni byli...ładnie sie bawili z inną dwójką Holendrów a mój Erni ćwiczył holenderski język.
On sobie już całkiem dobrze radzi:szok: zdania takie 4-wyrazowe buduje a nawet pytania stawia!:-p

Na 17.00 idę zrobić paznokcie żelki...szkoda że Agasta bliżej nie mieszkasz!:-)
Natka no wiem że już połowa minęła - super nim sie obejrze synuś bedzie ze mną!:tak:
A ty kiedy?:sorry2:
Karola powodzenia jutro , trzymamy kciuki ale nie daj odczuć Michałkowi że sie stresujesz bo on to szybko wyczuje i ...nici ze współpracy!:baffled:
Dużo optymistycznego myślenia,i pozytywne nastawienie plus całuski i zapewnienie że mama bardzo go kocha i zaraz wróci... i wszystko będzie OK!;-)

reklama
Dzien Dobry

:-):-):-)
Stoi nagi mężczyzna przed lustrem i mówi do żony:
- Dwa centymetry więcej i byłbym królem.
Na to żona:
- Dwa centymetry mniej i byłbyś królową!
:-D:-D:-D

My już po pracy!:-D wolne już na dziś tylko prasowanko mają podrzucić jeszcze!
Zjemy coś i idziemy z dzieciakami na poszukiwanie :sorry2: ciucha galowego dla mamy!:tak:
Bo wstyd ie przyznać jeszcze nic nie zakupiłam...:szok: ale trochę poogladałam i mam nadzieje ze sprawnie mi to pójdzie...:tak:

Miłego popołudnia!

Dzien dobry
ja juz od wczoraj mam weekend
Aniahaven a gdzie sie wybierasz ze galowe ciuchy potrzebujesz? Polecem bellyfashion.nl maja ciekawe promocje (nie zawsze) wysylka od € 15 gratis i nie ma problemu z zamiana czy zwrotem :tak:
warto tez zajrzec tutaj maja wyprzedaz
wehkamp.nl - hét online warenhuis van Nederland_:tak:
Karola daj znac jak Michas sobie poradzil z nowa Pania

Witam

Czarna czyżby coś było w nocy ,że w takim świetnym humorze z rana jesteś?:-D:-D:-D....dobre ,dobre muszę to przesłać dalej:tak:

Aniu dzięki za wsparcie -twoje kciuki pomogły ,teraz ja trzymam za udane zakupy:tak::tak::tak:
Agasto ,Aniu Michałek spisał się znakomicie:tak: Gdy wychodziłam przytulił nie ,dał całuska i powiedział "mama papa":tak:Ja wyszłam jeszcze mu przez okno pomachałam.Nie płakał, nie marudził grzeczny był:tak:Tylko nie chciał ,żeby go opiekunka położyła :no:Jak przyszłam to jak zawsze się bardzo ucieszył,a teraz sobie smacznie śpi:tak:

reklama
Karola ja na mojego KROLA nie mam co narzekac;-):-)

Gratulacje dla Michasia niepotrzebnie sie martwilas:tak:

Idziemy kapac Mala bo dzisiaj prawie wcale nie spala i juz nam pada,mam nadzieje,ze mimo to przespi nocke.Ostatnio nam sie budzi jak idziemy na gore spac,ale to chyba przez zabki bo i w dzien budzi sie szybko:baffled:

Ania jak tam zakupki??Znalazlas jakas kreacje?

Agasta a tobie nie za dobrze ;-);-);-)juz weekend:-)

Do góry