reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry
a moj arnodl znowu spalil bulki :wściekła/y:
Smierdzi w calym domu.
Mykamy wiec do tesciowej bo ciotka przyjechala w odwiedziny.
Pootwieram okna to moze wywietrzeje do czasu jak wrocimy.

Aneta nad wami to chyba jakeis fatum ciazy :-:)eek:
Sencilla ja bym odkupila ale w kurtkach 80 to sie claudusia topi :eek: I mamy kurtek zimowych chyba ze 3 do tego jeszcze 2 ski paki :szok: Ostatnio tez dostalismy w prezencie od kuzyna sliczna z firmy Lief!, kosztowala 49 euro :szok: ale cena byla tak zamaskowana ze wcale sie nie dziwie ze kupujacy dajac ja nam myslal, ze ceny na niej nei ma.No i nie wiem co z nia zrobic. Odsprzedac glupio bo jak spytaja gdzie ma male kurtke to co powiem :eek: a z rekawami 10 cm podwinietymi przeciez tez nie bedzie chodzic :eek:
Anna niekoniecznie musi byc tak ze bede u ciebie wywolywac tak jak u mamy. Moja mama miala 3 cesarki a u mnie porod poszedl latwo. W dodatku ani razu mama nie karmila piersia a ja pelne 5 miesiecy :-) Siostra moja tez miala nieciekawie, z 2 dzieckiem lezala miesiac w szpitalu na podtrzymaniu.
Takze nie zawsze co u matki to u corki tez :-)

Milego dnia

Dzien dobry
Aneta całe szczeście ,że z tym okiem to nic poważnego:eek: Odgoń te choróbska z waszego domu,bo do końca zimy jeszcze daleko:-(
Anno przyjdzie czas i na was:tak::tak:Jak małej już bedzie ciasno w brzuszku to wyjdzie:-D
Ania pewnie mamą się nacieszyć nie może:happy:
Sencilla to narobiłaś z tymi metkami:confused2: ja bym zrobiła tak jak Aneta mówi a nóż przyjma :sorry:
Agasta to śniadania nie było?;-)Miłego zlotu rodzinnego:tak:
Michaś ma jedną kurtkę zimową 80 (w sam raz) a drugą 92 troszkę za dużą:tak:
Więc chyba co firma to inna rozmiarówka:sorry:
My mieliśmy w panie jechać zwiedzić Amsterdam ale ta pogoda dziś jest dziwna :crazy:Raz pieknie slonko świeci a za 5 min deszcz pada:crazy:

Hej...

Sencilla ja te bym spróbowala wytumaczć w sklepie że pomyliłaś metki...szkoda kasy!:sorry:
Aniu szkoda że tak daleko mieszkasz bo ja bbym ci chętnie pomogła myć te okna!Lubie bardzo zwłaszcza takie duże!:-D
Anetko to super wiadomości...że się już teraz uspokoi....:tak:
A my wróciliśmy właśnie ze spacerku - byliśmy w lesie całą rodzinką!Trochę wieje ale słoneczko świeci, więc dzieciaki pobiegały na pikniku i pooddychały świeżym powietrzem!;-)Teraz mama zabrała się za ciasto drożdżowe z truskawkami i kruszonką...Mniam!:cool2:
Agasta - miłego spotkania!

hej dziewczyny
mam do WAs pytanko, znowu ;-):tak:
przyszedl mi list z belastingdienst, ale nic z niego nie czaje... :(
czy moglaby mi ktora pomoc?

to dotyczy roku 2008.

Inkomstenbelasting en premie volksverzekeringen 0 euro
Uitbetaling heffingskorting: af 2074 euro
Eerdere voorlopige aanslag : bij 2074 euro
Te betalen: 0 euro.

i dalej wyjasnienie:

Het totaal van uw inkomstenbelasting en volksverzekeringen uit box 1,2 en 3 is te laag om uw heffingskortingen te kunnen verrekenen. Daarom bedraagt uw toegepaste heffingskorting 0euro in plaats van 2074 euro.

HULP!!

Hihi ja na chwilke :-)
rodzinka zazyczyla sobie zobaczyc pchacza claudii wiec musialam zerknac na forum :-D
Karola sniadanie bylo, ale nie swiezo pieczone buleczki :no:

No i znowu PUSTO:szok::szok::szok:i pewnie wszystkie zagladaja,ale nic ciekawego sie nie dzieje i nie piszecie;-)
U nas tez nic ciekawego,zaraz idziemy kapac bo my skoczylismy szybko pod prysznic a ciocia popilnowala Jessy.Na spacerku bylismy i Mala pospala 3h :tak: a teraz juz marudzi wiec na dzisiaj kjoniec harcow:-)

Ja sie zegnam i zycze milej nicki,do jutra

reklama
Hej...

U nas też wiaterek się rozpędził!:szok: Mały padł o 17.00 i już pośpi do rana pewnie jak w zeszłym tygodniu:-D...
A ja lece poczytać do łóżeczka!
Słodkich snów....

Do góry