reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Czarna miłego wieczorku:tak:
A co tak wczas wszystkie do łóżeczek się wybieracie?:-D;-)Dziś jakaś noc cudów czy co?:cool2::-D
Michaś jeszcze nie śpi ,buszuje w łóżeczku i podśpiewuje:tak:

Witam
Agasta ja bym koleżance delikatnie zwróciła uwagę "może posprzątasz po sobie?"
Ja już nie wiem co się u nas dzieje:wściekła/y::szok::-(, 4 razy w szpitalu w tym tygodniu:szok:
Tym razem znów mój M, w ciągu kilku godzin oko mu tak spuchło, że otworzyć nie może, a ropa leci jak łzy:szok::-( Zadzwonił do lekarza dyżurnego i kazali natychmiast jechać do szpitala. Lekarz powiedział, że nie za ciekawie z tym okiem jest, pobrał wymaz, przepisał krople, którymi muszę mu zakrapiać oko co 1 godzinę:szok: (nocka z głowy). Jutro rano ma przyjechać do szpitala:wściekła/y::-(
Pralka naprawiona, zapłaciłam 100e za naprawę:szok::wściekła/y:
Mam dziś ciężki dzień od samego rana, wszystko się wali, ryczeć się chce...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Życzę Wam zdrówka i miłego wieczoru:tak:

Witam...

Anetko :zawstydzona/y:trzymaj się!Co to jakieś fatum nad wami?!:-(
Zdrówka dla męża - kurcze z okiem to nie ma żartów!:eek:
Aniu a ty jak się dziś czujesz?:tak:
Czarna jak minął wieczorek?:cool2:

A gdzie sie wszystkie zaszyłyście?

Dzien Dobry

Troszke malo wypoczeta,a wieczorek milusi;-):-)

Anetko mam nadzieje,ze z okiem meza to nic powaznego
Aniu mama doleciala szczesliwie??
A jak tam nasza Ciezarowka:-Ddalej w 2-paku??
Agasta u mnie okna tez juz takie brudne,ze ledwo cos przez nie widze.W sumie to winna tesciowa,bo to ona je ostatnio "myla" i takie mazy pozostawiala,ze :szok::szok::szok: tylko,ze to bylo2 -mc temu :zawstydzona/y:a ja sie jeszcze za nie nie wzielam:no:

mykam jeszcze sie pogzic,tylko najpierw glodomorka nakrmie

do pozniej kochane

Hello
No my nadal w opakowaniu, a ten prezent nic sie nie chce otworzyc:-Djutro mama wizyte u lekarki wiec moze powie co i jak, ale np moja mama miaal wszytstkie porody wywolywane-nie wiem czy mzoe to miec jakies znaczenie:eek:
Aneta wszytskim u Was zdrowia,
Czarna u mnie okan wymagaja pilnej interwencji od roku, ale przez te remonty i teraz w moim stanie to raczej nie umyje, bo jedno okno mam szerokie na 4 m a wysoekie na 2, 5m:szok:
A gdzie Sencilla?

Dzien dobry dziewczyny
mam do WAs pytanko. Czy moze ktoras z Was potrzebuje sliczna kurteczke dla dziewczynki rozmiar 80 z C&A? Kupilam Tosi dwa rozmiary, aby zmierzyc w domu i oddac jeden, 80 i 86. 86 okazal sie dobry, a ja urwalam metke nie z tego co trzeba i wywalilam/// Teraz mam na darmo 80 , a mysle, ze bez metki mi nie przyjma...
Czy moze ktoras z Was chcialaby ode mnie odkupic? jest naprawde przesliczna, cieplutka.
milej niedzieli!

Witam Was
Mój M pojechał do szpitala, a ja czekam od niego na telefon jak na szpilkach:-:)-:)-:)-(. Nie jest w ogóle lepiej, jest co raz gorzej:-(, do tego przeziębiony jest (już 3 raz w tym miesiącu:szok:). Mam nadzieję, że to nie jest jakaś odmiana zmutowanego wirusa:wściekła/y::-:)confused2::confused2:
Sencilla to jesteś stratna:no:, a może zawieś metkę od tej kurtki z rozmiaru 86:confused:, albo idź do sklepu, pokaż paragon, że kupiłaś 2 takie same i wyjaśnij sytuację, może odbiorą:confused:
Ja mam do sprzedania kurteczkę C&A za 8e, rozmiar 74 dla chłopca, w zeszłym roku kupiłam ją za 25e:tak:, dorzucę czapeczkę, 2p. rękawiczek i szalik był w komplecie z kurteczką:tak::tak:

Trzymajcie kciuki za mojego męża, aby to nie było nic poważnego:no::-:)confused2:
odezwę się późnij

reklama
Aneta oczywiscie ,ze trzymamy kciuki i czekamy na DOBRE wiesci:tak:

Sencilla moja mala rosnie w przwdzie jak na drozdzach,ale do 80 to jeszcze jej troszke brakuje;-)bo jestesmy na etapie 62/68,ale powodzenia.Moze zrob tak jak mowi Aneta,zawsze warto sprobowac:tak:

Do góry