reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

DZien dobry.
ja juz na nogach od 9, pranko sie pierze a ja wlasnie skonczylam sprzatac burdel w kuchni, ktory pozostawila po sobie wczoraj kolezanka :crazy: Przyszla upiec sobie "szybki placek" ktorego przygotowanie trwalo 45 min, a pieczenie 1 godz, wiec wcale nie byl szybki :eek::wściekła/y:
mala kimnela sie po sniadaniu, wiec ide troche poprasowac :tak:

reklama
Dzień doberek
U nas pieknie słonko świeci,stopni też nie mało bo 18 w słońcu:tak:
Moi na spacerku a ja sprzątam:tak:
Anno pij mleczko z miodem a jak lubisz czosnek to jeszcze sobie dodaj(jak można)
Agasta to ta koleżanka nie posprzątała po sobie:eek: nie ładnie
Czarna my już też wyrzuciliśmy wezwanie do kosza:tak::tak:

może się któraś poczestuje kawką z nowego ekspresu :-) wczoraj dostałąm od wszystkich 3 panów (A ,Michas i tata:-D)

Załączniki

• kawa4.jpg
    kawa4.jpg
    64,8 KB · Wyświetleń: 45
Karola ja też piję kawkę ale twoja ślicznie wygląda!:-D
Miło dostawać takie prezenty!
Agasta no to nieźle sie koleżanka zrewanżowała!:eek:
Aniu mleczko z piodem i czosnkiem jak możesz to pij....ja nie znosiłam zapachu czosnku w ciąży!:szok:
Czarna moja przylotuje 12.15 do Eindhoven....
Ja na dziś skończyłam sprzątanie,pranie i pieczenie...gotowaniem zajął sie właśnie mój M. a my gnamy na spacer bo tak cieplutko i słonko świeci że aż żal nie iść!
Miego popołudnia!

No, tak mnie kolezanka zalatwila!
Odwdzieczyla sie ciastem, zakalcem :-D:szok::-D

A my z mala poszlysmy do ogrodka - claudia bawila sie w zozeckzu a ja plewilam ogrodek.
Pozniej zaczelam myc okna , mala wkoncu sie zmeczyla i zasnela.
Tera zwlasnie wstala i czas na jogurcik wiec zmykam :-)

:szok::szok::szok:Gdzie wy jestescie:szok::szok::szok:

My zaraz idziemy kapac i Mala lulu a my wieczor tylko dla Siebie bo siorka pojechala do znajomych w odwiedziny;-)

Wszystkim milego wieczorku zycze i spokojnej nocki:tak:

reklama
Do góry