reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

hejka,
olga ja tez myslę że jesteś w ciązy:tak: więc serdeczne gratulacje:-)

zrezygnowałam z pracy, bo musiałam pracowac cały tydzień od 6 rana do 17, a oprócz tego jeszcze kazali mi w soboty przychodzic:confused2: więc mam ich gdzieś.. z dzieckiem to prawie wogóle się nie widziałam, a na dodatek teraz jeszcze ma zapalenie uszka i ją boli, nawet lekarz jej antybiotyk zapisał, także teraz to w sumie jestem na chorobowym z dzieckiem, a oni jeszcze nie wiedzą że nie wracam do pracy:eek::sorry:

reklama
Ann wszystkiego naj dla dziewczynek z okazji 3 miesiaczkow
Natka wam tez widze imprezka za 2 miesiace sie szykuje ;-)
Zdrowka dla Zosienki!

no za chwilke Zosia 2 latka, a Claudia już roczek, a pamiętam jak jeszcze w ciązy byłaś i pisałaś ze ją do żłobka zapisaliście:tak: my zapisaliśmy małą do przedszkola i od lutego idzie, ale się cieszę, ona zresztą też, bo jak byliśmy ją zapisac to akurat były zajęcia i pani ją zaprosiła do środka i siedziała razem z dziecmi, to wyjśc już nie chciała, siłą musiałam ją brac:eek:

a propos naszej wczorajszej rozmowy o szczepionkach, zerknijcie:

[video=youtube;6qauuiKyNbs]http://www.youtube.com/watch?v=6qauuiKyNbs[/video]

Jejku dziewczyny juz sama nie wiem co gorsze sama grypa czy ta szczepionka:no:
Ja wrocilam niedawno od lekarza bo Malej to oczko dalej lzawilo i ropka sie zbierala.Doktor powiedzial,ze to jakas infekcja bakteryjna i przepisal masc:-(nie wiem jak ja dam rade jej to zapodac i to do obu oczek przez 7 dni:szok:
Lece obiad szykowac.Jessy po lekarzu spi zmeczona

Czarna, jak na razie ta grypa zabija mniej ludzi, niz zwykla grypa czy inne choroby, o ktorych w ogole sie nie mowi.
To jest specjalnie spreparowane, aby wywolac masowa panike i aby ludzie chcieli sie szczepic. Koncerny farmaceutyczne zarabiaja KROCIE na szczepionkach. TO jest biznes jak nic.

Witam...

Kochane wracam do tematu wklejki w paszporcie!:-DIle z was ma taką wklejkę?Może mąż i dzieci też mają?:eek:
My dzisiaj zadzwoniliśmy w tej sprawie do IND żeby umówić moje spotkanie...a pani powiedziała że powinnam przytargać całą swoją rodzine i wszyscy powinniśmy mieć takie wklejki...
Mało tego pytała czy jak zapisywałam dzieci do szkoły i przedszkola nikt ode mnie tego nie wymagał?:confused2::eek:
Czarna dasz spokojnie rade - dzieci wiedzą co dla nich dobre!;-)Nie bedzie tak źle...
Olgunia moje G R A T U L A C J E !:-):-):-)
Ann to już 3 miesiące? :szok::szok::cool2: Jak to leci!:-D Wszystkiego co najlepsze!
Sencilla mnie ta grypa już "nie obchodzi" :eek:...powiem wam tylko tyle że np w Dubai'u wogóle pomineli ten temat - nie pisali w gazetach, nie nagłaśnieli w tv...ani wogóle sie nią nie przejeli...wszystko po to żeby niewszczynać paniki...i jakoś wszystko jet ok....więc jak tez zaczynam wierzyć że to taki koncernowy wybryk!:cool:
A ja dziś mam beznadziejny dzień...więc zmykam bo zaraz sie zacznę żalić!:crazy:

Aniu zal sie jak musisz,po to tu jestesmy,zeby sie nawzajem wspierac:tak:
My nie mamy wklejki tylko jej odpowiednik bo nie mamy paszportow,a siorka miala to plastikowe Pasie co kiedys wystawiali ale jej sie termin konczy i teraz distanie wklejke do paszportu.Tylko nie wiem co z dzidzia bo nikt mi nic nie mowil

reklama
Witam

Olgunia, ja Ci chyba jeszcze nie gratulowałam,co niniejszym czynię :-D

Jeśli chodzi o grypę świńska, meksykańską, ptasia itp. to mam podobne zdanie co Sencilla, sztuczna nagonka i wywoływanie paniki :tak: Zwykła grypa może być równie niebezpieczna i prowadzić do śmierci, tak samo jak zapalenie płuc.

Ania, pani chyba nadal nie wie że Pl w uni od ładnych paru lat jest, skoro sadzi że szkoły wymagają wklejki :-D:-D:-D. Z tego co wiem to wszystkie dzieci mieszkające w Nl mają prawo do nauki i to bez względu na to czy mają tu meldunek czy nie, a tym bardziej wklejkę !
My mamy wszyscy wklejki, cała procedura przyznawania jej polegała ( wtedy juz nie byly obowiazkowe), że najpierw dostaliśmy stos dokumentow do wypelnienia i potem z tymi papierami+ wyciagi z banku+ dokumenty odnosnie zatrudnienia+ potwierdzenie ubezpieczenia pojechaliśmy na umowione spotkanie. Pani wszystko pokserowala i wkleiła naklejki;-) Tak było ponad 2 lata temu, teraz pewnie jest inaczej mniej formalnie no i co oddział i urzednik to inaczej:tak:

Do góry