reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry,
a my pospalysmy tzn mlode od 20:30 do 1 tu przerwa na spiaco na mleczko i dalej do 5:30... :-) zjadly i spia dalej

hej dziewczyny

ja dzis zrobiłam test taki który miałam w domu
pb120219.jpg

By olgunia, shot with E-520 at 2009-11-12
pb120221.jpg

pb120220.jpg

wiec ja juz głupieje i nie wiem ........
nie wiem czy kupowac test który mówi tygodnie jak ten jak wół wyszedł dwie krechy :happy:

Olgunia no kreski wyrazne sa bardzo :tak: Gratuluje jeszcze raz.
Ja bym kupila ten inny jeszcze i bym wiedziala jak daleko juz jestem :-D Albo zadzwon umowic sie na wizyte u pololznej :tak: Tam zrobia ci usg i wtedy jzu na 100% bedziesz pewna. tylko ze ta pierwsza wyzyte to ok10-12 tyg bedziesz miec dopiero :eek:

agasta no własnie wiem o tym , a zastanawiam sie jeszcze czy jutro isc do lekarza domowego i niech on mi zrobi badanie krwi na ciążę i on może powie co i jak.............bo ww końcu miałam okres....

Nie musisz isc do domowego. Chyba ze chcesz :-) Jak zadzwonisz do poloznej i powiesz ze robilas dwa testy i wyszly pozytywnie a miedzy robieniem testow mialas okres to ci powiedza ze tak moze byc i ze to normalne :tak: I na pewno bez problemu cie przyjma na usg.
Moja znajoma robila test wyszedl jej pozytywnie od razu zadzwonila do poloznych i kazaly jej przyjsc a okazalo sie na usg ze nie jest w ciazy. Polozna powiedziala ze poronienia tez nie widac wiec najprawdopodobniej miala felerny test :-D

aha :tak:kurde wiec chyba zadzwonie do polożnej :-)
najgorzej ze ja sie nie dogadam przez telefon ....i jeszcze cos powiem zle i obciach ....chyba poczekam na arka i on jutro zadzwoni do położnej

Ostatnia edycja:
Bry...:-)

My ppobudke zaliczyłyśmy o 9.00:-D:-D Teraz bierzemy sie za sprzątanko:-D:tak::-)

Olgunia ja myslę że jesteś w ciąży...:-D:-DCzasami tak jest że jak ciąża jest bardzo młoda to poziom hormonów jest słabo wykrywalny dla testów....i stąd taka kreska niewyraźna była. :tak:A teraz to masz potwierdzone już bardzo wyraźnie!!!
Pewnie, że warto iść to jeszcze potwierdzić, ale ja myślę, że to juz tylko formalność!
Jeszcze raz moje gratulki!!!!!:-D:tak:

reklama
Olgunia, mnie tez sie wydaje, ze jestes w ciazy! Bo zeby trzy testy wyszly zle, to nie sadze :tak:
Gratuluje!!
A co u naszej Tooli, Anety?

Do góry