reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Agasta, patrzyłaś w Inter toys, Bart smit itp? W dziale sportowym powinny byc :tak:

Jesli chodzi o mleko, to ja dawałam dopiero po skonczeniu roku, ale moja koleżanka chyba od 5 czy 6 m-ca robiła manne na mleku córce i wszystko bylo ok.

reklama
ja Marysi dawalam proszkowe do 2 roku zycia, Tosia tez jeszcze takie pije, bo po prostu krowiego odmawia.
a wiecie ze sonia bakker mieszka w moim miescie? raz ja widzialam.

A ja claudii dalam lyczka krowiego mleka sprobowac i ona az sie za nim trzesla i sie oblizywala, wiec jak bym jej dala cala flache takiego to pewnie by nie pogardzila :-D

Beauty dzieki za wsakazowke widze na necie ze w intertoysie maja, to jutro sie przejde i kupie :-)

Agasta!
Ja też po rok ale moja koleżanka serwuje małej od 5-go miesiąca i jej nic nie jest!:tak:
Podobno wcześniej układ trawienny nie jest odpowiednio wykształcony...:tak:
A ja znowu przy desce...do prasowania!

Hello!
Babki ale macie tempo dziś:szok::szok::szok::tak::tak: nadazyć nie moge za wami:happy::cool::sorry:
Agasta przede wszystkim GRATULUJE przedłużenia kontraktu:tak::tak: Co do mleka to ja jeszcze daje w proszku ale pomalutku zaczne wprowadzac krowie:tak: Pani CB mówiła ,że po roku mozna podawać to mleko+ witamina D:tak:
Natka witaj ,właśnie czemu zrezygnowałaś z pracy?
Co do szczepionki to ja się zastanawiam ,ale też jestem na nie.A mó mówi ,ze skoro ja podaja to jest ok.A oni ja testuja na ludziach! Ta szczepionka nie jest obowiazkowa(z tego co słyszałam ) tylko dal dzieci od 6mies -5 lat i starszych ludzi za darmo:tak:
Ania dawaj pierogi i to dużo:tak::tak::tak:A moze rozkrecisz biznes pierogowy:sorry:Ja prosze stałe zlecenie co 2 tyg 100 szt:tak::tak::-D:-D

Agasta dawaj własnie skonczyłam!:-D
Natka no właśnie - powiedz nam....:eek:
Karola biznes pierogowy powiadasz?:cool2: a wiesz że się nad tym zastanawiałam niedawno!?Ja lubie lepić i jakbym takie ogłoszenie dała w PL-sklepie mysle że mogło by się udać!:-);-)Typu; "Pierogi na zamówienie!":-p
Uciekam do łóżeczka...

Acha zapomniałam się pochwalić że moi śpią już trzeci dzień bez pampka w nocy:tak:...i pełen sukces!:szok::szok::szok::-D
A nie powiem jacy szczęśliwi rano kiedy wypełniamy "pieluszkową tabelkę " z uśmiechami...bo na końcu czeka na nich prezent!:cool2:

:-)Aniu no trzymam kciuki za wasz "suchy" sukces....:tak::-) Ja jak Oli oduczałam od pampka w nocy, a miała jakieś 2 latka i 4 mc, to jeszcze ok 24-tej ją wysadzałam na śpika na nocnik....:-DPrzynosiłam go do pokoiku, ściągałam ją z łóżka i załatwialyśmy sprawę:tak::tak::-) trwało to jakieś 1,5 i po tym czasie Oli już sama zaczęla kontrolować, że chce siusiu i przebudzała się sama...:tak::tak::tak::-)

Jeśli chodzi o nasze postępy to jak mówię do Majci że idziemy siku to sama leci do łazienki i pokazuje na nocnik...siada i sisiu jest:tak::-)nie zawsze, bo czasami udaje;-):-)
A co do pierogów to własnie moja przyjaciółka od jakiegoś czasu namawia mnie na otworzenie pierogarni....Bo choć skonczyła studia ekonokmiczne to gotowanie jest jej obsesją....i z tym chce się utożsamiać...:-D:tak::laugh2:

reklama
Dzien dobry
zrobilam mleczko niuni i wracam do lozka :-D
Pogoda paskudna za oknem wiec nic innego jak lenistwo wskazane :-D

Do góry