reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Jejku, straszne o tych wozkach! Biedne dzieci ;(
wlasnie ze szkoly wrocilam i zabieram sie do pracy..
milego popoludnia!

Czarna, do przemywania oczu sol fizjologiczna, ale jak moim malym ropieje, to wacikiem zamaczanym w letniej przegotowanej wodzie przemywam. Zawsze od zewnetrznego kacika oka do srodka, nigdy odwrotnie!

Dzien dobry
dziekuje za wsparcei ale tyle narwow sie najadlam ze hej
dzwonili :tak: i przedluzaja mi umowe na 3 miesiace :szok::-):happy::yes:

Czarna ja claudii tez oczko przegotowana woda przemywalam
Aniahaven jak noga?
Sencilla jak samopoczucie?
Olgunia kupials test :-)
Karola jak zabkowanie u was idzie?
Anna jak dzis sie czujesz?

Agasta moje !!!:-D
Super...a noga całkiem, całkiem dobrze dzieki takiemy specyfikowi jak "maść końska":szok::eek::-) Chodzę po domu bez kuli chociaż dłuższe dystansy mnie pobolewa jeszcze!:tak:Będę żyć!:cool2:
Czarna sól fizjologiczna powinna pomóc tak jak Sencilla mówi ale jak bedzie to dłużej trwać musisz isc po antybiotyk!:tak:
Ann a co u ciebie?:-pJak dziewczynki...
Ja już po wizycie w Geemente...strata czasu dzisiaj to była!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Spotkanie trwało 1,5godziny ...siedzelismy sobie na stołeczkach i słuchaliśmy wykładu po holendersku:-D...no wiecie ja taka dobra nie jestem zeby rozumieć taką szybką beblaninie tej pani!
A do tego się okazało że musze sobie zorganizować znaczek w paszporcie...bo inaczej tego kursu nie zacznę!Niby jesteśmy w UE ale taki przepis,....:eek:
Czeka mnie więc wyprawa do Den Bosch...:wściekła/y::zawstydzona/y: ale najpier muszę sobie spotkanie zorganizować i tam zadzwonić...Ogólnie niezły start!:-)
Wy też tak miałyście?

Ania, mi tez kazali jakis znaczek wyrobic, ale jak przyszlam na spotkanie w gemeente to udalam, ze o niczym nie wiem i tak zadzialalam swym kobiecym urokiem, ze chyba im sie zapomnialo :-D i w ten oto sposob chodze juz prawie rok na kurs, a o znaczek sie jeszcze nikt nie upomnial :-D:szok::-)

reklama
Moja koleżanka wyrabiała jeszcze przed wejsciem PL do UE taki dowód w Geemente...oni teraz już tego nie wydają...i ona nie musi mieć tego znaczka bo ma ten dowód...:tak::wściekła/y:
Pytam się tej pani czy jak wyrobie taki dowód to nie muszę jechać po ten znaczek który jest już nikomu nie potrzebny bo jesteśmy w UE...:-D to pani mi powiedziała "tych dowodów już nie wyrabiamy bo jesteście w UE":szok::-D a znaczek mam mieć żeby oni bylipewni że nie wyjade za 3 mies...:eek::eek::eek: bo kurs drogi!:confused2:
Masło maślane... i co ma piernik do wiatraka!?

Widzisz Sencilla ja chyba nie mam tyle uroku co Ty!:-):-):-)

Do góry