reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

agasta super ze ci przedłużyli umowę :tak: a co potem po tych 3 miesiącach?
testu jeszcze nie kupiłam tego co polecałyście :sorry:nie mam kiedy ale chyba jutro bede u znajomej to podskocze i kupię.
mam jeszcze taki test jak robiłam wczesniej tylko nie wiem czy go zrobić :eek:

a te do paszporu znaczek to chyba wiza ze trzeba ja wyrobic :sorry:zeby wsteplowali w paszport :rofl2:

czarna a moze rumiankiem przemywaj , choc ja najpierw normalnie bym przegotowana woda robiła jak dziewczyny mówią :sorry:

aniahaven znam ta maść tesciowa mi kiedys dała , no jest rozgrzewająca ;-)

reklama
Aniu, co to wlasciwie za znaczek? co on robi niby?
Tak, rumiankiem nie przemywac! moja mama mi zawsze "glowe myje", ze rumianek na wszystko najlepszy ;-):-) ale to chyba old-fashioned jest troche...

dzień dobry dziewczyny;) mam nadzieje ze mnie jeszcze pamiętacie:cool2: bede już tu częsciej zaglądac, bo zrezygnowałam z pracy:confused2:
słyszałyście o obowiązkowych szczepieniach na świńska grype dla dzieci od pół roku do 5 roku życia?!?!? ja się na to nie zgadzam:no: to jest przesada co media z tego robią:sorry:

czarna może Twoja córka ma zapalenie spojówek??? Zosia też to miała w tym wieku, posklejane oczka że otworzyc nie mogła, ja miałam na to BIODACYNE i po 2 dniach już nie ropiały.

o dzięki dziewczyny nie wiedziałam że nie wolno rumiankiem przemywać :eek:
i sorry za propozycje :rofl2::zawstydzona/y:
natka ja własnie słyszałam że w dzieniku holenderskim mówili ze od 6 miesiecy do 4 lat beda szczepienia na grypę , tylko nie wiedziałam ze to obowiązkowo :zawstydzona/y:

Witaj Natka - fajnie że jesteś...i mamy nadzieje że już zagrzejesz miejsce na forum na stałe!:-D
Sencillaten znaczek potrzebny był obcokrajowcom czyli nam np...dotyczyło to legalnego pobytu w obcym kraju!:eek:Ale skoro weszliśmy do UE to t zostało zniesione:tak: ... nie dokońca jak widać!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Niby tego nie ma a rządają i naal wydają!:szok:

ja wlasnie sie dzis dowiadywalam i sie dowiedzialam (mam nadzieje, ze to prawda), ze to nie jest obowiazkowe. W zyciu nie dam zasczzepic naszych dzieci na to swinstwo. Ogladnijcie sobie na youtube dokumenty na ten temat... przerazajace, ale chyba prawdziwe...

reklama
Ja sobie od dawno czytam artykuły na temat tych nowych szczepionek i....w szoku jestem!:szok:Naturalna selekcja ludnośći to ma być z "drobną pomocą":eek:
Nie dziękujemy!:tak:

Do góry