reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Sencilla ale się uśmiałam z tej Twojej plomby...:-D
Szkoda że mnie wcześniej tu nie było bo akurat wczoraj przerabiałam dział DENTYSTA w holenderskim...:cool2:
I to zdanie brzmiało tak; ik ben een vulling verloren...:tak:
Agasta dzwonili już?:eek:

reklama
Aniu, nigdy Cie nie ma, jak Cie potrzebuje!! Buuuu.... ;-):-):-D
i co? teraz mi wstawia jakas cegle betonowa do zeba ... chlip...

Aniahavaen nie dzwonili :wściekła/y::-(
Zaraz ja do nich zadzwonie i ich opieprze, bo ile mozna sie wkurzac i siedziec jak na szpilkach, a oni z czlowieka debila robia :wściekła/y:
A zdanie ktore napisalas to raczej w rozmowie sie uzywa niz w wypelenianiu pierow i tlumaczac je wychodzi ze zgubilas plobme :-) Zdanie jest oczywiscie poprawne tylko tak jak mowie baradzej nadaje sie do dialogu niz do aplikacji

Dzwonilam i nikt nie odbieral. Wkoncu za 6 razem sie dodzwonilam i oni dalej nic nie wiedza :wściekła/y:
Szef mial isc na rozmowe w mojej sprawie na 16 ale dzwonil ze jest maly poslizg wiec bedzie pozniej.
I teraz w biurze czekaja na decyzje i jak tylko beda wiedziec to maja dzwonic
A ja chyba w miedzy czasie melise sobie zrobie bo nerwy mam skolowane ze hej :eek:

Agasto to zdanie wziełam z książki do holenderkiego:tak: i naprawdę nie wiem nic o jego poprawności czy nie...:-p:sorry:
Jutro idę na spotkanie w prawie kursu...może jak go skończę go i jakiś inny podyskutujemy!:-D:-D:-D
A co do twoich pracodawców to naprawdę podziwiam twoją anielską cierpliwość:szok::szok::szok: i stalowe nerwy:tak::tak::tak:!

Dobry wieczór
Agasta n i jak wiesz już coś??? Ten szef nie ma serca :no::no:Ja bym wszystkie paznokcie obgryzła z nerwów:no::no:
Aniu jak się fajnie masz ,ja też bym już chciała iść na spotkanie i zacząć się uczyć:tak::tak:Ale pewnie bede dłuuugo czekać ,w hadze jest przepełnienie:cool::eek:
Sencilla cegły ci może nie włożą ,ale jakas zaprawa któż to wie:-D:-D:-D:-D:-D
Ide coś przekasic ,bo w brzuchu burczy:tak::sorry:

Dobry wieczór

Agasta,nieźle Cie przetrzymuja :wściekła/y: Oby brak wiadomości był dobrym znakiem :tak:

Karola, mieszka sie super, wszyscy bardzo dobrze się tu czujemy i nie chce mi się juz do Hagi jeździć.
Kto Ci powiedział że w Hadze jest przepełnienie na kursach?? Kolezanka zapisywała się do Mondriana i czekała długo, bo nie mieli chętnych zeby grupe zebrać... Podejrzewam ze za jakies 2 tyg dostaniesz zaproszenie do gminy na rozmowe:tak: ( dluzej sie czeka na testy)

Beauty a po co jezdzisz do hagi?? Co do kursu to czytałam na forum , ze sie dlugo czeka:eek:Jednak mam nadzieje,że to ty masz racje:tak::tak:

Na kurs właśnie jeżdże 2x w tyg i jeszcze z Julka do polskiej szkoły :eek:

Co do czekania na kurs, to owszem są przypadki ze czeka sie długo np ja czekałam ponad rok, a mój mąz pomimo że miał rozmowe w Gemeente razem ze mna to do tej pory nie dostał wezwania na testy i w Intopie nie wiedza dlaczego... ale to są nieliczne wyjatki;-)

reklama
Do góry