reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Beauty a czemu jeżdzisz z córcią do polskiej szkoły?:sorry:Chodzi teżdo holenderskiej czy nie?

Aniu, oczywiście Jula chodzi do holenderskiej szkoły :-)

Do polskiej szkoły ponieważ:
1. chcę żeby uczyła się poprawnej polszczyzny, ortografii,gramatyki, historii Polski
2. pomimo,że nie planujemy powrotu do pl, to nie wiem co będzie za pare lat, moze Julka bedzie chciała wrócić tam wczesniej i np. iść na studia a moze nawet do średniej szkoly?
3.widzę jak zaczyna kaleczyć język, ma problemy z wysławianiem się, odmianą itp.a przeciez w domu tylko po polsku rozmawiamy i tv. polska oglada i ksiazki polskie czyta...

Ja sama nie mam cierpliwości ani predyspozycji,żeby ją uczyć;-)

reklama
Beauty nawet mnie nie strasz:szok: Może zadzwoncie tam i sie upomnijcie:happy:
Co do polskiej szkoly to super sprawa:tak::tak:Od ilu lat się chodzi do niej?

Dzien Dobry

Mojeje niuni ropieje oczko:szok:co mam robic?Wczoraj wieczorkiem jej lzawilo a dzisiaj juz miala sklejone rano.Chyba pojde do lekarza
A to wczorajsza kapiel

Załączniki

• PB100562.jpg
    PB100562.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Do góry