reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Anno nic sie nie martw szyjka "dojrzeje" i wszystko dobrze się skończy:tak::tak:A na razie odpoczywaj i zbieraj siły :tak:
Aniu niech ci mąż dobrze wymasuje nóżke :tak::tak::-) a szybciutko bedziesz chodzić bez kuli:sorry::-D
Agasta ja tez trzymam kciuki i czekam na dobre wieści:tak:
Czarna znów big kupa, no nieżle:-D
Olgunia ja w pierwszym teście miałam taką słabą kreseczke:tak:...a może to dlatego ,że masz @:sorry::confused:
Beauty fajnie ,że weekend się udał:tak: Jak się wam mieszka?
Lece do spania bo mi sie oczka zamykaja:tak:
dobrej nocki

reklama
Bry
dzis ja pierwsza:-D

Załączniki

• kawa-glowne.jpg
    kawa-glowne.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 27
Dobry

moja mala znowu dzisiaj pobudki co 2 godzinki mi w nocy zaserwowala

Aniu a jak ty prasowalas z kula czy na siedzaco?

Olgunia mi tez taka slabiutka kreseczka wyszla,jak bylam potem u lekarza to powiedzial,ze to nie gra roli czy mocna czy slaba,jak jest kreska to ciaza i juz.Poprostu moze byc tak ze poziom hormony HCG jest niski i dlatego taka malo widoczna kreseczka:tak:Ja o tym elektronicznym tescie nawet nie slyszalam,ale sprobowac warto

lece sie jeszcze legnac na godzinke,ostatnio zmeczona jakas jestem,pod wieczor to padam,a w glowie mi sie kreci jak bym pijana byla

reklama
Wlasnie ogladnelam ten filmik. wstrzasajace, ale tez piekne! chwala tej pani za to, ze z taka odwaga glosi prawo do zycia :tak:

Do góry