reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Aniu GBA to Gemeentelijke Basis Administratie
Een uittreksel uit de Gemeentelijke Basisadministratie Persoonsgegevens (GBA) is een verklaring opgesteld door de gemeente. In de verklaring staan gegevens over uw inschrijving in de persoonsadministratie van de gemeente.
Beauty my DigiD tez mamy ale nie wiedzialam,ze mozna to w ten sposob zalatwic:shocked2:bede musiala poszukac jak to zrobic:tak:
Mala dzisiaj taka kupe zrobila:szok:a ja nieswiadoma chcialam sprawdzic czy jest siku w pampersie i wsadzilam w nia palce:-D:-D:-D

reklama
Bry
a ja dalej w nieswiadomosci i niepewnosci :-( tylko ze z 90% przekonaniem ze mmie zwonia po tym co uslyszalam dzis na firmowym zebraniu. 76 osob do zwolnienia idzie i ja jestem jedna z pierwszych w kolejce :eek: jutro maja zadzwonic mnei poinformowac, az strach bedzie odebrac tel
I zostane przed samymi swietami na lodzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aniahaven GBA to skrot od Gemeente basis administratie i podejrzewam, ze chodzilo o wypis z administracyjnej bazy danych gminy ze siostra jest tu zameldowana, i to rzeczywiscie mozna odebrac tylko osobiscie
wspolczuje upadku, szybkiego powrotu do zdrowia zycze

Agasta , Sencilla jakieś czarne chmurzyska nad wami przywiało czy co?:-(
Mam nadzieje że wszystko się dobrze skończy....jeszcze przed świętami...:zawstydzona/y::sorry:
Aniu no niezwykła historia...:szok:...czasami cuda się zdarzają!;-)

witam
agasta trzymam kciuki żeby ciebie nie zwolnili moze nie jesteś w tych 70 osobach :confused2:

ann dziewczynki sa swietne :tak:i silne jak długo trzymaja głowkę w górze :tak:
anna szok co za historia :szok: juz lepiej zeby ta kobieta urodziła normalnie dziecko i zżekła praw a ktos by zaadoptował :confused2:
aniahaven oj nózka chora :crazy: zycze żeby szybko doszła do siebie :tak:
sensilla współczuje straty pracy męża :crazy:
kurde coraz wiecej sie słyszy ze zwolniaja ludzi :wściekła/y::wściekła/y:

a ja zrobiłam sobie dzis test i wyszedł taki że jest kreska ale mało widoczna ale jest............ten test pierwszy była lepsza krecha a tu taka słabiutka :no:
ja myślę ze samoistne poronienie mam i tyle

pb090217.jpg

By olgunia, shot with E-520 at 2009-11-09
pb090213.jpg

pb090203.jpg

ciężko jest zrobic mi zdjecie żeby było dobrze:eek::crazy:

Olgunia a probowalas te elektroniczne testy?
One nie tylko pokazuja czy jestes w ciazy, ale tez jak dlugo :-)

reklama
Skoro tak dziewczyny zachwalają - warto spróbować!;-)
A ja już zakończyłam swoje 3godzinną walkę z żelazkiem...więc zmykam do łóżka!Śpijce dobrze...;-)

Do góry